Tumbona Bliss Coto BabyBjorn
search
  • Tumbona Bliss Coto BabyBjorn

Tumbona Bliss Coto BabyBjorn

200,00 €
Impostos inclosos

Tumbona Bliss Coto BabyBjorn

Color
Quantitat
Entrega 15-30 dies

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Tumbona Bliss Coto BabyBjorn

La Hamaca Bliss està disponible en tres materials suaus:

La malla 3D de 100% polièster és un teixit supersuau i flexible que s'asseca ràpid després del rentat. És un teixit transpirable d'alta tecnologia que conserva la seva forma, rentat i rentat.

El jersei 3D és el nostre material més suau i vellutat. És una tela elàstica que abraça delicadament el teu nadó. El nostre jersei 3D està compost per 80% polièster, 16% cotó i 4% elastà.

El teixit encoixinat de 100% cotó transmet una sensació suau i còmoda. Teixits únics desenvolupats per BABYBJÖRN Atès que els teixits són una part fonamental dels nostres productes tèxtils, els fabriquem majoritàriament nosaltres mateixos. Això ens permet garantir una qualitat elevada i constant, i assegurar-nos que els teixits ofereixin les característiques úniques que exigim. Trobareu més informació sobre els nostres diversos teixits aquí. Norma OEKO-TEX 100, classe 1, de productes per a nadons Tots els teixits que entren en contacte amb la pell del nadó compleixen els requisits de la norma OEKO-TEX 100, classe 1, de productes per a nadons. Això vol dir que són adequats per a la pell del teu nadó i segurs al contacte amb la boca. Provada i segura La Hamaca Bliss compleix la norma de seguretat EN 12790.

Hamaca (màx. 9 kg) Pots fer servir el producte com una hamaca fins que el nadó pesi 9 kg o hagi après a asseure's amb l'esquena dreta sense suport. Recorda fer servir l'arnès de seguretat i comprova que els botons estiguin tancats (dues posicions possibles) quan facis servir el producte com una hamaca per a nadó. Seient (màx. 13 kg) Quan el nen hagi après a caminar i seure per si sol, simplement dóna-li la volta a la tela i utilitza el producte com un còmode seient infantil.

Instruccions de rentat Independentment del material que triïs, la Hamaca Bliss es renta a màquina a 40 °C. Renta el seient de tela per separat i no facis servir assecadora. Utilitza un detergent suau amb certificat ecològic i segueix rigorosament les instruccions de dosificació. No planxeu ni utilitzeu suavitzant de roba si teniu un seient de malla 3D perquè pot afectar la qualitat del teixit.

001882
0 Article
Potser també us agrada