Joguina Tumbona Bliss Ullets Entremaliats BabyBjorn
search
  • Joguina Tumbona Bliss Ullets Entremaliats BabyBjorn

Joguina Tumbona Bliss Ullets Entremaliats BabyBjorn

50,00 €
Impostos inclosos

Joguina Tumbona Bliss Ullets Entremaliats BabyBjorn

Color
Quantitat
Entrega 15-30 dies

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Joguina Tumbona Bliss Ullets Entremaliats BabyBjorn

Una joguina bonica i divertida que li encantarà al teu nadó! Farà que mireu amb curiositat i jugueu amb les boles i figures de colors alegres. El nadó podrà fer girar les joguines fàcilment i aquests ulls divertits hi despertaran somriures i rialles. Mitjançant el joc, el nen també aprèn a conèixer el cos i desenvolupa les capacitats motores.

La joguina resulta fàcil de posar i treure per a un adult, i serveix tant per a la Hamaca Balance Soft com per a la Hamaca Bliss.

Estimula el desenvolupament del nadó mitjançant el joc El joc estimula el desenvolupament del nadó i les seves habilitats motores. Els graciosos ulls de l'arc entretenen el nadó; pràctic i divertit alhora. És apte per a totes les hamaques BABYBJÖRN

Aquesta joguina es pot col·locar a tots els models d'hamaca BABYBJÖRN. Fàcil de posar i treure L'arc de jocs és fàcil de col·locar i treure per a un adult. A l'hora de la migdiada és fàcil treure'l perquè el nadó descansi sense distraccions. Disseny divertit per a nadons curiosos Les figures i les boletes acolorides d'aquesta joguina criden l'atenció del nadó. Podreu fer girar els ulls tafaners i agafar les fulles de les flors.

Material Fabricat amb fusta, acer i plàstic. Fusta i Plàstic sense BPA Aquesta joguina està fabricada a Suècia en fusta i plàstic sense BPA. Tots els plàstics que utilitzem en la fabricació dels nostres productes compleixen les normes de seguretat vigents. Testat i segur No t'has de preocupar en cas que el teu fill fiqui la joguina a la boca. Tots els productes de plàstic de BABYBJÖRN compleixen amb les normes de seguretat vigents per al plàstic, tant a Europa com als Estats Units. Això significa que el plàstic se sotmet amb regularitat a assaigs exigents per verificar-ne el contingut de bisfenol A (BPA) i compostos nocius per a la salut, a més de tenir aprovació per a aliments. Això és important per a nosaltres!

001898
0 Article