Kick-Play Farm Tinny Love
search
  • Kick-Play Farm Tinny Love

Kick-Play Farm Tinny Love

90,00 €
Impostos inclosos

Catifa Activitats Kick-Play Farm Tinny Love

Quantitat
Darreres unitats en inventari

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Catifa Activitats Kick-Play Farm Tinny Love

Mida: 109 x100 cm

Desenvolupa l'experiència sensorial del teu bebè amb el coixinet de resposta especial Gymini®. El coixinet electrònic estimula el nadó a moure's més. Tres fases del joc: vora tancada per als nens; una manta oberta extra gran per a un major marge de moviment a mida
A partir de 0 mesos: Consciència corporal
Des dels primers dies, el coixinet o patejador sensible de la manta Kick & Play oferirà al teu nadó estimulació auditiva, visual i tàctil. Col·loca el pica-pica al coixinet sensible del teu nadó i deixa que el teu petit el trepitgi mentre està ficat al llit panxa enlaire. Amb el temps, el teu nadó aprendrà a comprendre com respon el patejador al tacte amb llums i música.

0-2+ mesos: VINCULACIÓ I COMUNICACIÓ
Mou els arcs ajustables a una posició còmoda i gaudeix d´un temps de qualitat amb el teu nadó, jugant junts i connectant-se mentre fomenta el desenvolupament. Mostra el xutador o comparteix altres joguines, parla sobre els personatges de Tiny Pioneers usant oracions simples ("Aquí està Marie l'eriçó!") O simplement gaudeix d'un preciós contacte visual amb el teu petit.

2-4+ mesos: PRACTICANT EL TEMPS BOCA BAIX
Mai és massa aviat per passar temps de cap per avall. Fes servir les divuit activitats diferents de la taula de joc per encoratjar el temps cap per avall a mesura que el teu fill creix. Fes servir el joc per distreure el nadó de l'esforç que requereix mantenir-se en aquesta posició. Per exemple, col·loca'l davant del coixinet sensible sobre la panxa i permet-li explorar les seves respostes electròniques. Per exemple, col·loca el nadó davant del mirall de cap per avall i deixa d'explore amb la seva pròpia imatge.

3-5+ mesos: HABILITATS MOTORES FINES
Introduir les mans i els peus del nadó a diferents textures ajuda a desenvolupar habilitats motores fines. El xutador de Gymini®, les joguines d'animals, els mossegadors i altres elements de joc enriqueixen l'experiència tàctil del nadó.

4-6+ mesos: COGNICIÓ - ENTENDRE CAUSA I EFECTE
El coixinet sensible de Gymini® ofereix als nadons una excel·lent oportunitat per desenvolupar la comprensió de la causa i l'efecte. Tocar el teclat i intentar activar la il·luminació o la retroalimentació musical dóna suport a aquesta comprensió cognitiva. Això ajuda gradualment els nadons a adonar-se que tenen control i poden fer que les coses passin.

000289-L310
1 Article