Xumet 0-6m Forma Pit Tomee Tippee
search
  • Xumet 0-6m Forma Pit Tomee Tippee
  • Xumet 0-6m Forma Pit Tomee Tippee
  • Xumet 0-6m Forma Pit Tomee Tippee

Xumet 0-6m Forma Pit Tomee Tippee

9,95 €
Impostos inclosos
Xumet 0-6m Forma Pit Tomee Tippee
Color
Quantitat
Darreres unitats en inventari

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Xumet 0-6m Forma Pit Tomee Tippee

La sensació natural i la flexibilitat d'aquest xumet amb forma de pit, inspirat en la nostra guardonada tetina Closer to Nature®, ofereix una alternativa tranquil·litzadora als xumets tradicionals. La càpsula esterilitzadora reutilitzable que es pot utilitzar per esterilitzar eficaçment i eficientment fins a 2 xumets alhora en un microones, matant fins al 99,9% dels bacteris.
Similar al pit: Inspirada a la nostra guardonada tetina Closer to Nature, aquesta suau tetina de silicona es flexiona i s'estira com la mare, brindant comoditat similar a la del pit per a l'experiència relaxant més natural.
Càpsula esterilitzadora reutilitzable: fiqueu-la al microones per esterilitzar ràpidament els vostres xumets i matar fins al 99,9 % dels bacteris. També serveix com a estoig de viatge per mantenir els xumets nets i esterilitzats mentre viatja.
Ajuda amb la transició: una alternativa tranquil·litzadora als xumets tradicionals, aquest se sent, es flexiona i s'estira com la pell per reduir les possibilitats de confusió en alimentar el nadó amb el pit o el biberó.
Disseny d'ortodòncia simètric: El nostre xumet Breast-Like compta amb una tetina de silicona simètrica i, en no tenir el costat "incorrecte" cap amunt, sempre es col·locarà correctament a la boca del nadó.
Respectuós amb la pell del nadó: aquest protector exclusiu per a xumet s'allunya de la cara del nadó i ofereix una ventilació superior per a un flux d'aire millor per reduir l'acumulació d'humitat i ajudar a prevenir la irritació.

002189
2 Articles