Xassis Priam Chrome Black Cybex
search
  • Xassis Priam Chrome Black Cybex
  • Xassis Priam Chrome Black Cybex

Xassis Priam Chrome Black Cybex

849,95 €
Impostos inclosos
Xassis Cotxet PRIAM Chrome-Black Cybex
Color
Quantitat
Sense estock, consultar amb la botiga

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Xassís Priam per Cadira de passeig Chrome-Black. El nou luxe de viatjar.

Els requisits que Cybex estableix per al desenvolupament d'un Cotxe es basen en un simple propòsit: oferir als pares moderns el millor producte possible. El nou Priam és la nostra targeta de presentació. Inspirat en els dissenys nítids i atemporals de Ray i Charles Eames, Cybex ha desenvolupat un cotxet que no només és especialment pràctic i robust, sinó que a més és una veritable peça de disseny.

Amb els seus productes, Cybex permet que els pares transmetin el seu estil de vida. Per això, Cybex ha dissenyat el nou Priam amb un look sofisticat, línies estètiques i gran qualitat en els materials. Com autèntic element de disseny, el nou Priam es distingeix també pel seu sentit pràctic. El seu nou Travel System 4-en-1 pot personalitzar usant només un únic xassís. Amb el còmode cabàs lleuger Lite Cot o el Cabàs Lux Carrycot, el sistema es transforma en una acollidora llit sobre rodes per al nadó. En combinació amb els guardonats portabebès de Cybex, es converteix en un Cotxe àgil i còmode. Més tard, el Priam serveix als nens petits com un company de viatge assegurança, el seient pot ajustar-se en direcció cap als pares o cap al món.

El Priam és fàcil de plegar amb una sola mà: el seu seient es doblega al costat de l'xassís, convertint-se en un paquet pla i compacte. Gràcies a la seva plegat estable, aquest Cotxe pot guardar discretament en un restaurant, en el transport públic oa casa. El Priam Lux Seat és reversible i es reclina amb una sola mà fins a aconseguir una posició horitzontal, convertint a la cadira en un llit lluny de la llar.

La nova suspensió en les 4 rodes garanteix un passeig suau, tranquil i còmode tant per als pares com per al nen. L'altura de l'seient està perfectament alineada amb l'alçada mitjana d'una taula (80 cm), així que pot utilitzar-se com trona en restaurants o cafès. El Priam de Cybex disposa d'una àmplia cistella portaobjectes de fàcil accés que pot plegar-se quan cal.

Característiques:

Travel System 4-en-1 (Cadira de passeig, Cabàs Mios Lux, Lite Cot i Portabebés Cybex o Gb).

Sistema de plegat amb una sola mà.

Unitat de seient reversible.

Reclinat amb una sola mà.

Suspensió en les 4 rodes.

Funció Trona.

Cistella portaobjectes extra gran.

Diàmetre rodes: 30 cm. posteriors, 19 cm. davanteres.

Mesures Cadira oberta regulables: 40-60 x 96,5-116 x 82,5-92,5 (ample x alt x fons) cm.

002392