Xassis Mios Chrome Brown Cybex
search
  • Xassis Mios Chrome Brown Cybex
  • Xassis Mios Chrome Brown Cybex

Xassis Mios Chrome Brown Cybex

549,95 €
Impostos inclosos

Xassis Cotxet Mios Chrome Brown Cybex

Color
Quantitat
Sense estock, consultar amb la botiga

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Xassis Mios per Cadira de passeig Cromat amb detalls pell marro, en cromat i detalls en negre. Petita meravella, l'epítom de la lleugeresa i la mobilitat urbana. Amb un pes de sol 9 kg. I una amplada de 50 cm., El Mios és el perfecte company per als pares que viuen a la ciutat. El seu disseny compacte es completa amb funcionalitats intel·ligents per proporcionar el màxim confort.

El Mios s'adapta a la perfecció als desafiaments de la vida activa i moderna, oferint una àmplia varietat de solucions. El seu nou Travel System 4-en-1 pot personalitzar adaptant diferents productes a un mateix xassís. El Mios pot usar-se amb els nous cabassos Lux Carry Cot i Lite Cot, que compten amb un matalàs de memòria extra suau. Aquest Cotxe lleuger i compacte disposa d'un seient transpirable i pot anar orientat cap als pares o cap al món. El Mios també pot usar-se com un pràctic Travel System en combinació amb el Cloud Z o amb un dels portabebès guardonats de Cybex.

L'innovador sistema de plegat amb una sola mà transforma el Mios en un compacte i estable paquet en qüestió de segons. La nova unitat de seient reversible pot girar-se fàcil i ràpidament a la posició desitjada. El suport de l'Mios pot reclinar en fins a 4 posicions diferents amb una sola mà. El reposapeus pot ajustar-se en fins a 3 posicions diferents. La nova suspensió en les 4 rodes garanteix un passeig suau, tranquil i còmode tant per als pares com per al nen.

Per completar el Xassís de l'Mios cal adquirir per separat el Pack de Accessoris de l'Mios, la malla transpirable de l'assentament ajuda a regular la temperatura corporal de l'infant, perfecte per als mesos càlids d'estiu. Una Matalàs tova s'ajusta perfectament a l'assentament de l'Mios, proporcionant major confort tant en dies freds i calorosos. L'innovador sistema de plegat amb una sola mà transforma el Mios en un compacte i estable paquet en qüestió de segons. La Capota solar extensible XXL de l'Mios ofereix protecció contra les inclemències meteorològiques. Proporciona protecció solar UPF50 + i compta amb un gran visor.

Característiques:

Travel System 4-en-1 (Cadira de passeig, Cabàs Mios Lux, Lite Cot i Portabebés Cybex o Gb).

Respatller en teixit de malla.

Matalàs Mios.

Sistema de plegat amb una sola mà.

Unitat de seient reversible.

Reclinat amb una sola mà.

Capota solar XXL.

Suspensió en les 4 rodes.

Diàmetre rodes: 16 cm. posteriors, 15 cm. davanteres.

Mesures Cadira oberta regulables: 39,5-51 x 96,5-107 x 86,5-94,5 (ample x alt x fons) cm.

001298