Peluix Musical 25 cm Sophie
search
  • Peluix Musical 25 cm Sophie
  • Peluix Musical 25 cm Sophie

Peluix Musical 25 cm Sophie

28,00 €
Impostos inclosos

Peluix Musical 25 cm Sophie

Ref. 010338

Color
Quantitat
Darreres unitats en inventari

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Peluix Musical 25 cm Sophie

Què és el Peluix Musical de 25 cm de Sophie?
Bé sabem que els peluixos són una de les joguines imprescindibles a la vida dels nadons però estem segures que el peluix de Sophie la girafe 2 en 1 és el peluix que no sabies que necessitaves.

És un peluix ultra suau fabricat en micro vellut per a un tacte suau i molt flexible gràcies a les microperles col·locades al cos ia les puntes de les cames.

Ve amb una bufanda brodada i 3 tires de colors perquè el nadó pugui manipular la girafa amb més facilitat.

Té incorporada una caixa musical: estira l'estrella situada al coll del peluix per escoltar una dolça melodia i ajudar el nadó a agafar el son.

També inclou un ganxo perquè puguis penjar-la del carretó oa la barana del bressol.

Per què escollir el Peluix Musical de 25 cm de Sophie?
T'acompanyarà sempre
El peluix porta incorporat un ganxo, cosa que facilitarà que puguis portar el peluix amb tu a qualsevol lloc. Podràs penjar-lo al carretó quan aneu de passeig, al seient del cotxe per quan aneu de viatge i el nadó vulgui entretenir-se o fins i tot al bressol perquè pugui agafar millor el son.

Ajuda a dormir
Gràcies a la capseta de música que porta incorporada aquest peluix i que emet un so relaxant serà més fàcil que el teu bebè agafi el son i pugui dormir millor.

Regal ideal
Quan pensem en regals per a nadons, Què se'ns ve al capdavant? Segur que els peluixos estan a la teva llista mental de regals per a nadons o per al primer aniversari o primer Nadal dels més petits de la casa.

I és que no més lluny de la realitat, els peluixos són sens dubte, un dels regals amb què encertaràs segur. Per això amb aquest peluix 2 en 1 enamoraràs qualsevol mare i per descomptat el seu nadó.

2 a 1
Els peluixos ja són adorables per si sols, però és que el peluix de Sophie que a més porta integrada una caixa musical que emet sons relaxants per al nadó és molt agradable per als nadons.

Fàcil de manipular
Gràcies a la seva mida i les seves llargues potetes el nadó podrà agafar Sophie amb les seves petites manetes sense que li caigui i podrà manipular-la sense problema per jugar amb ella.

Companya de somnis

Aquest peluix de Sophie és molt dolç i el teu nadó podrà arraulir amb el per agafar el son i no sentir-se sol quan comenci a dormir a la seva pròpia habitació.

Superfície exterior rentable.

Dimensions producte: 27 x 23 x 11 cm

A partir de 0 mesos.

001654
2 Articles