One AIR Mesh BabyBjorn
search
  • One AIR Mesh BabyBjorn

One AIR Mesh BabyBjorn

220,00 €
Impostos inclosos
Motxilla One AIR Mesh BabyBjorn
Color
Quantitat
Entrega 15-30 dies

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Motxilla One AIR Mesh BabyBjorn

Quines són les característiques destacades de la Motxilla Porta Bebé One Air?
Imagina't poder portar el teu nadó a prop teu durant molt de temps d'una manera còmoda per a tots dos. Això ho pots fer amb la Motxilla Porta Bebé One Air, una motxilla ergonòmica fabricada en malla 3D fresca i ventilada. El robust cinturó abdominal i els tirants encoixinats alleugen el pes a l'esquena i les espatlles, permetent portar al nen des que neix fins als 3 anys.
MATERIAL & RENTAT
Motxilla Porta Nadó One Air en fresca malla 3D
La malla 3D de 100% polièster és una tela flexible i molt suau que s'asseca ràpid després del rentat. És una tela tècnicament avançada que respira, per això és fresca i agradable quan la fas servir. Les característiques tàctils de la malla 3D creen proximitat amb el teu nadó i, per tractar-se d'una tela d'alta qualitat, permet que la motxilla conservi la forma elegant fins i tot després de molts rentats.

Exclusives teles desenvolupades per a BabyBjörn
Atès que les nostres teles constitueixen un component primordial en els nostres productes tèxtils, majoritàriament les desenvolupem nosaltres mateixos. Amb això garantim una qualitat òptima i constant, i les seves característiques especials.

Norma OEKO-TEX 100, classe 1, de productes per a nadons
Totes les teles que entren en contacte amb la pell del nen compleixen els requisits de la norma OEKO-TEX 100, classe 1, de productes per a nadons. Això vol dir que la tela és suau al contacte amb la pell del teu nadó i segura si se la porta a la boca. Per això, no cal que rentis la motxilla abans de començar a utilitzar-la.

Consells de rentat
La Motxilla Porta Bebé One Air es pot rentar a màquina a 40 °C. Un avantatge de la malla 3D és que sasseca molt ràpid. Renta la motxilla per separat, no la centrifugues ni la planxes. Recorda no fer servir suavitzant, ja que redueix la qualitat de la malla 3D.

001900