One Cotton Mix BabyBybjorn
search
  • One Cotton Mix BabyBybjorn

One Cotton Mix BabyBybjorn

200,00 €
Impostos inclosos
Motxilla One Cotton Mix BabyBjorn
Color
Quantitat
Darreres unitats en inventari

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Motxilla One Cotton Mix BabyBjorn

Quines són les característiques destacades de la Motxilla Porta Bebé One?
Imagina't tenir la possibilitat de portar el teu nadó a prop durant molt de temps, d'una manera còmoda per a tots dos. Pots fer-ho amb la Motxilla Porta Bebé One, de disseny ergonòmic i fabricada en una barreja de cotó. El robust cinturó abdominal i els tirants encoixinats alleugen el pes a l'esquena i les espatlles, permetent portar el teu fill des del seu naixement fins als tres anys.
Testada i segura
La Motxilla Porta Bebé One està homologada segons les normes de seguretat europees i nord-americanes per a motxilles porta nadó, EN 13209-2:2015 i ASTM F223.
MATERIAL & RENTAT
Motxilla Porta Bebé One en barreja de cotó suau
La nostra barreja de cotó de 60% cotó i 40% polièster és suau i flexible. La Motxilla Porta Bebé One a Beige/Leopardo és de 100% cotó. El folre de la motxilla és de 100% cotó i el farcit és de polièster i escuma de PU.

Exclusives teles desenvolupades per a BabyBjörn
Atès que les nostres teles constitueixen un component primordial en els nostres productes tèxtils, majoritàriament les desenvolupem nosaltres mateixos. Amb això garantim una qualitat òptima i constant, i les seves característiques especials.

Norma OEKO-TEX 100, classe 1, de productes per a nadons
Tots els materials que entren en contacte amb la pell del bebè compleixen els requisits de la norma OEKO-TEX 100, classe 1, de productes per a nadons. Això vol dir que la tela és suau al contacte amb la pell del teu nadó i segura si se la porta a la boca. Per això, no cal que rentis la motxilla abans de començar a utilitzar-la.

Consells de rentat
La Motxilla Porta Bebé One es pot rentar a màquina a 40 ºC. Renta-la per separat i no la centrifugues. Et recomanem fer servir detergents suaus amb certificació mediambiental, evitar els suavitzants i prestar atenció per dosificar-los adequadament.

001899
1 Article