Mini 3D Mesh BabyBjorn
search
  • Mini 3D Mesh BabyBjorn

Mini 3D Mesh BabyBjorn

115,00 €
Impostos inclosos
Motxilla Mini 3D Mesh BabyBjorn
Color
Quantitat
Entrega 15-30 dies

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Motxilla Mini 3D Mesh BabyBjorn

Quines són les característiques destacades de la Motxilla Porta Bebé Mini?
La Motxilla Porta Bebé Mini és petita, suau i fàcil d'usar. Està dissenyada per a nadons petits que necessiten molt contacte físic.
Testada i segura
La Motxilla Porta Nadó Mini compleix les normes de seguretat europees i nord-americans per a motxilles porta nadó, EN 13209-2:2015 i ASTM F2236.
La Motxilla Porta Bebé Mini està disponible en tres suaus materials:
La malla 3D de 100% polièster és una tela flexible i molt suau que s'asseca ràpid després del rentat. És una tela tècnicament avançada que respira, per això és fresca i agradable quan la fas servir. Les característiques tàctils de la malla 3D creen proximitat amb el teu nadó i, per tractar-se d'una tela d'alta qualitat, permet que la motxilla conservi la forma elegant fins i tot després de molts rentats.
El jersei 3D és el nostre material més suau i tou. És una tela elàstica que s'adapta a la forma del nadó. El jersei 3D consta de tres capes. La capa intermèdia és formada per un fil fi d'una sola fibra. Les diferents capes confereixen estabilitat a la motxilla i les característiques transpirables del material permeten dissipar la calor. El jersei 3D està compost de 80% polièster, 16% cotó i 4% elastà. Els tirants són de 100% cotó.
El cotó setinat és molt suau i agradable. La Motxilla Porta Bebé Mini de cotó té un fi farcit. És una motxilla petita, bonica i flexible de 100% cotó.

Exclusives teles desenvolupades per a BabyBjörn
Atès que les nostres teles són un component primordial dels nostres productes tèxtils, les desenvolupem majoritàriament nosaltres mateixos. Amb això garantim una qualitat òptima i constant, i les seves característiques especials.

Norma OEKO-TEX 100, classe 1, de productes per a nadons
Totes les teles que entren en contacte amb la pell del nen compleixen els requisits de la norma OEKO-TEX 100, classe 1, de productes per a nadons. Això vol dir que la tela és suau al contacte amb la pell del teu nadó i segura si se la porta a la boca. Per això, no cal que rentis la motxilla abans de començar a utilitzar-la.

Consells de rentat
Independentment del material que triïs, la Motxilla Porta Bebé Mini es pot rentar a màquina a 40 ºC. Renta-la per separat i no la centrifugues. Et recomanem fer servir detergents suaus amb certificació mediambiental i prestar atenció per dosificar-los adequadament. No facis servir suavitzants si tens una motxilla de malla 3D ja que redueixen la qualitat de la tela.

001890
0 Article