Mini Cotton BabyBjorn
search
  • Mini Cotton BabyBjorn

Mini Cotton BabyBjorn

100,00 €
Impostos inclosos
Motxilla Mini Cotton BabyBjorn
Color
Quantitat
Entrega 15-30 dies

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Motxilla Mini Cotton BabyBjorn

Quines són les característiques destacades de la Motxilla Porta Bebé Mini?

La Motxilla Porta Bebé Mini és petita, suau i fàcil d'usar. Està dissenyada per a nadons petits que necessiten molt contacte físic. La Motxilla Porta Bebé Mini és fàcil d'usar? Sí, la motxilla és fàcil de posar i treure. És apta per portar el nadó durant períodes curts. El seu pràctic disseny et permet obrir fàcilment tota la part davantera i ficar-se al llit al nadó adormit al bressol sense despertar-lo.

Quan puc començar a fer servir la Motxilla Porta Bebé Mini?

Des del primer dia! Com que és suau i ocupa poc espai, és perfecta per portar a la bossa per al part.

En quins materials està disponible la Motxilla Porta Bebé Mini?

La Motxilla Porta Bebé Mini està disponible en tres materials molt suaus: jersei 3D, malla 3D i cotó setinat, tots pensats per estimular la proximitat amb el teu nadó.

La Motxilla Porta Bebé Mini ofereix un bon suport al meu nadó?

Sí, les teles suaus s'adapten a la forma de l'esquena, les cames i els malucs del nadó, proporcionant-li un suport òptim. A través de la tela, els pares poden sentir la posició del nadó i la corba natural de la seva esquena. La Motxilla Porta Bebé Mini té a més un suport per al cap ferm i ajustable.

Puc portar el meu fill orientat cap a dins i cap a fora a la Motxilla Porta Bebé Mini?

Sí, ho pots fer sense problema. Només recorda que per a nadons entre 3, 2 i 4,5 kg has d'utilitzar les travetes per reduir l'obertura de les cames. Si vols portar-lo mirant endavant, el teu bebè hauria de tenir com a mínim 5 mesos i pesar un màxim de 11 kg.

Vols portar el teu petit a l'esquena?

En aquest cas, la Motxilla Porta Bebé Harmony, la Motxilla Porta Bebé One i la Motxilla Porta Bebé One Air són l'opció adequada.

Quan serà el meu fill massa gran per a la Motxilla Porta Bebé Mini?

La Motxilla Porta Bebé Mini és adequada fins que el teu fill té un any, o fins que pesa 11 kg, i fa 75 cm com a màxim.

Per què triar una motxilla porta nadó de BABYBJÖRN?

Perquè quan desenvolupem les nostres motxilles pensem en tu i en el teu nen. Això vol dir que són segures, còmodes i fàcils dusar i ajustar. A més, pots rentar-les a màquina, utilitzar-les durant molt de temps i tenen un disseny elegant, amb materials molt suaus per a la pell del teu bebè.

Sabies que les nostres motxilles porta nadó s'han desenvolupat amb la col·laboració d'experts?

Volem que et sentis segur/a en portar el teu nadó en una motxilla de BABYBJÖRN. Per això, totes les nostres motxilles han estat desenvolupades amb la col·laboració d'especialistes mèdics. Les motxilles són senzilles d'utilitzar i mantenen el teu nadó en una posició dreta amb les vies respiratòries clares, ofereixen llibertat de moviment per a les cames i els braços, i un suport adequat per al coll i el cap. Testada i segura La Motxilla Porta Nadó Mini compleix les normes de seguretat europees i nord-americans per a motxilles porta nadó, EN 13209-2:2015 i ASTM F2236.

001888
0 Articles