Mossegador Jirafa Sophie+Anell Denticio
search
  • Mossegador Jirafa Sophie+Anell Denticio
  • Mossegador Jirafa Sophie+Anell Denticio

Mossegador Jirafa Sophie+Anell Denticio

20,00 €
Impostos inclosos

Mossegador Jirafa Sophie+Anell Denticio

Ref.516510

Color
Quantitat
Entrega 24-48 hores

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Mossegador Jirafa Sophie+Anell Denticio

Caixa de regal concurs foto Sophie la girafe, el qual inclou Sophie la Girafe més un anell de dentició de regal!

Sophie la girafe es compromet a finançar l'equivalent a 3 vacunes contra el xarampió amb Médecins Sans Frontières per la compra d'una unitat d'aquest pack: Caixa de Regal Pack Especial Concurs Fotogràfic
El mossegador que estimula els 5 sentits del nadó
Aquest mossegador de Sophie la girafe inclou l'anell de dentició i és l'edició especial del Concurs fotogràfic de Sophie la girafe.

Sophie la girafe permet despertar tots els sentits del teu nadó:

La vista: Els nadons en els primers mesos tenen la visió una mica limitada. Aquests només poden diferenciar grans contrastos de color, de manera que les taques de Sophie de tonalitat fosca i distribuïdes per tota la joguina, us ajudaran a estimular la seva vista. A més, gràcies a això, el nen pot reconèixer de manera ràpida la joguina i sentir-se tranquil en veure un objecte familiar.

L'orella: Sophie emet un xiulet mitjançant el xiulet que incorpora. Això estimula la seva oïda i lajuda a entendre la relació de causa-efecte que es produeix en prémer-lo.

El gust: El mossegador compta amb una textura masticable i de gran suavitat. El nen l'utilitza quan necessita calmar les genives degut a la molèstia ocasionada pel procés de la dentició. Sophie és flexible i compta amb diferents parts toves per mastegar com les potes, les seves orelletes o les banyes. A més, gràcies a la seva fabricació amb cautxú 100% natural de Hevea i la pintura alimentària, el nadó estarà segur en mossegar aquest producte.

El tacte: La textura de cautxú 100% natural és totalment reconfortant per al nen ja que recorda la suavitat de la pell de la mare. A més, això potencia les respostes fisiològiques i emocionals que experimenta el nen i n'afavoreix el benestar i el creixement de forma saludable.

Gràcies al tacte lleuger i la mida de Sophie, el nadó pot sostenir la girafeta amb les seves pròpies mans. Les potes llargues i el coll afavoreixen la seva subjecció.

L'olfacte: L'aroma particular del cautxú de l'arbre de Hevea ajuda el nen a identificar la girafa Sophie entre la resta de joguines.

L'anell de dentició està fet també en cautxú 100% natural de l'arbre de l'hevea, encara que aquest és més rígid que el mossegador Sophie la girafe pel que es recomana per a estadis de la dentició més avançats.

A més, Sophie la girafe es compromet a finançar l'equivalent a 3 vacunes contra el xarampió amb Médecins Sans Frontières per la compra d'una unitat d'aquest pack: Caixa de Regal Pack Especial Concurs Fotogràfic .

003184
14 Articles