Matalàs Visco Bressol Fresh Tencel My Baby Mattress
search
  • Matalàs Visco Bressol Fresh Tencel My Baby Mattress

Matalàs Visco Bressol Fresh Tencel My Baby Mattress

44,20 €
Impostos inclosos

Matalàs Visco Bressol Fresh Tencel My Baby Mattress

Talla
Quantitat
Darreres unitats en inventari

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Matalàs Visco Bressol Fresh Tencel My Baby Mattress

My Baby Mattress garanteix amb els seus productes que el descans dels nostres petits serà de qualitat i segur. Tots els materials emprats compleixen el certificat OEKO-TEX® Standard 100, un sistema d'anàlisi i certificació independent per a productes tèxtils bàsics. Les anàlisis de substàncies nocives OEKO-TEX® s'orienten sempre a l'ús efectiu dels teixits. Com més contacte tingui el producte amb la pell, més estrictes seran els requisits humà-ecològics que ha de complir.

Els àcars i bacteris són responsables del 50% de les manifestacions al·lèrgiques. Es desenvolupen en llençols, cobrellits, peluixos, matalassos, etc, i tenen la capacitat de reproduir-se de manera molt ràpida. My Baby Mattress utilitza un sistema innovador per a la fabricació dels seus articles que crea una barrera innòcua que impedeix la formació d'àcars i bacteris a l'entorn del nadó.

El matalàs Fresh per al nounat:
- Tencel Tex: L'ingredient principal del teixit tencel és la cel·lulosa, naturalment biodegradable. Les característiques principals són diverses: és Antibacterià a causa de la propietat de control de la humitat. Apropiat per a pells sensibles, manté la pell seca i la superfície de la fibra se sent suau. També té una durabilitat molt alta i no fa arrugues.

- Thermo Fiber: La fibra s'utilitza per encoixinar els teixits. Augmenta l'adaptabilitat i ajuda que sigui més confortable.
Innogel Visco: La visco Innogel® està formada per partícules de gel d'alta densitat i viscoelàstica de gran qualitat. El gel proporciona una sensació de frescor que es manté durant més temps que la visca comuna.

- Aquapur Core: Aquapur® és l'avançada escuma de poliuretà d'alta resiliència (HR) desenvolupada per Gomarco de la mà dels millors proveïdors europeus. Aquestes escumacions tècniques d'alta recuperació garanteixen una fermesa i durabilitat òptimes. Les escumes Aquapur® s'adapten al cos i reparteixen de manera equilibrada la pressió que exerceix el nostre cos al matalàs proporcionant un millor descans.

Desenfundable.
Antiàcars
Mida: 85x52x7

001527
1 Articles