Pilota Pickler SolSolete
search
  • Pilota Pickler SolSolete

Pilota Pickler SolSolete

22,00 €
Impostos inclosos
Pilota Pickler SolSolete
Color
Quantitat
Sense estock, consultar amb la botiga

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Pilota Pickler SolSolete

La bola Pikler està inspirada en la feina d'Emmi Pikler que aposta pel desenvolupament autònom dels nens.

És un element de joc adequat i respectuós amb l'etapa de creixement del nadó. Aquesta pilota sensorial està dissenyada amb obertures per facilitar-ne l'adherència ho permet al nadó una total llibertat de moviment.

Acompanya el nen en les seves diferents fases de desenvolupament: quan aprengui a agafar i manipular, quan gategi, quan comenci a encaixar peces i introduir-les dins…per això és ideal per fomentar l'autonomia, la creativitat i la destresa manual.

Quan comencen a gatejar el joc es converteix en perseguir-la, llençar-la, buscar-la… Més endavant s'hi poden introduir objectes (passar teles pel seu interior, ficar un cascavell…).
La bola Pikler és un complement ideal per a les cistelles dels tresors, on es tracta d'anar barrejant peces de diferents textures, materials i colors.
Realitzada 100% artesanalment amb un material totalment natural com la medul·la de jonc, sense pintar, ni envernissar i sense l'ús de cola, és un complement de joc perfecte perquè el nadó pugui saciar les seves ànsies exploradores portant cadascun dels objectes a la seva boca sense cap perill.

Mides: 11cm aproximadament.

Drapet de cotó 100×100, estampat aleatori però en tons neutres, de 22cm x 22cm aproximadament.

003091