Set Sushi Fusta Tryco
search
  • Set Sushi Fusta Tryco
  • Set Sushi Fusta Tryco
  • Set Sushi Fusta Tryco
  • Set Sushi Fusta Tryco

Set Sushi Fusta Tryco

25,00 €
Impostos inclosos
Set Sushi Fusta Tryco
Color
Quantitat
Darreres unitats en inventari

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Set Sushi Fusta Tryco

Explora el món culinari japonès amb l'autèntic i divertit Set Sushi de Fusta Tryco. Un set complet de sushi de joc que estimula la creativitat i l'aprenentatge mentre els nens es converteixen en xefs de sushi imaginaris.

A qui no li agrada el sushi? Aquest set de sushi de fusta per jugar té ni més ni menys que 23 peces i consta de diferents peces de sushi, un plat per servir, salsa de soja, wasabi i fins i tot s'hi inclouen els escuradents.

Un complet set de sushi per a un agradable sopar. Sabora la diversió amb el Set Sushi de Fusta Tryco i descobreix la màgia de la cuina japonesa mentre crees les teves pròpies delicioses aventures!

Per què comprar-me:

Tryco Set Sushi de Fusta.
Recomanat per utilitzar-lo a partir dels 18 mesos.
Inclou 23 peces.
Fabricat amb fusta natural d´alta qualitat, duradora i segura per als nens.
El joc amb el set de sushi promou el desenvolupament d'habilitats motores fines a través de l'ús dels escuradents per agafar i manipular les peces.
També fomenta la creativitat, la imaginació i el joc de rols.
El Set Sushi de Fusta ofereix una oportunitat educativa perquè els nens aprenguin sobre la cultura culinària japonesa i es familiaritzin amb diferents tipus de sushi, ingredients i tradicions.
Les peces de sushi amb detalls realistes brinden una experiència de joc sensorial, permetent als nens explorar diferents textures, colors i formes, estimulant així els sentits.
Fomenta la creativitat i la imaginació, ja que els nens poden crear combinacions de sushi úniques, dissenyar la seva pròpia experiència culinària imaginària i participar en jocs de rols com ara xefs i comensals.
Mides: 22 x 16 x 5 cm

003504
1 Article