Pilota Senso Ball Jirafa Sophie
search
  • Pilota Senso Ball Jirafa Sophie
  • Pilota Senso Ball Jirafa Sophie
  • Pilota Senso Ball Jirafa Sophie
  • Pilota Senso Ball Jirafa Sophie

Pilota Senso Ball Jirafa Sophie

19,00 €
Impostos inclosos

Pilota Senso Ball Jirafa Sophie

Ref. 220125

Color
Quantitat
Entrega 24-48 hores

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Pilota Senso Ball Jirafa Sophie

La pilota sensorial Senso’Ball de Sophie la girafa ha estat fabricada en cautxú 100% natural d'hevea i t'encantarà per ser una completa joguina de nadó. A més dels materials naturals emprats en la seva fabricació, és perfecta perquè el teu petit desenvolupi les seves habilitats i sentits mentre juga.
Aquesta pilota fabricada amb cautxú 100% natural d'hevea, estimula els sentits del nadó de diferents maneres:

Per una banda, la vista. Gràcies als colors brillants escollits en el seu disseny, la vista del nen es veurà estimulada.

Per altra banda, el tacte. Aquesta pilota està feta de cautxú natural, per la qual cosa destaca per la suavitat, així com per ser segura per al nen. Els materials naturals cada cop són més essencials i són una característica de gran importància a considerar quan es tracta dels nostres petits.

A més, és lleugera i ergonòmica, per la qual cosa el petit pot agafar-la de forma fàcil gràcies a les 2 nanses integrades.

D'altra banda, les seves múltiples textures permeten al petit desenvolupar el seu tacte ja que incorpora punts, estries, estrelles i un patró quadriculat perquè no deixi de tafanejar.

Finalment, aquesta pilota també és perfecta perquè el petit desenvolupi altres habilitats com les habilitats motores fines i la seva curiositat, gràcies a les 8 esquerdes petites amb què compta.

És molt important que des de petit s'estimuli el nadó, tant de forma sensorial amb diferents estímuls, com les seves habilitats, de manera que el desenvolupament del nen sigui correcte, i aprengui a un bon ritme.

Diàmetre de la pilota de cautxú natural: 9,5 cm.

 

003185
3 Articles