Solution G i-fix Cybex
search
  • Solution G i-fix Cybex

Solution G i-fix Cybex

219,95 €
Impostos inclosos
Elevador 100-150cm. Solution G i-Fix Cybex
Color
Quantitat
Sense estock, consultar amb la botiga

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Característiques:

Posició còmoda per dormir

Relax de primera classe a la carretera. La Solution G i-Fix és el primer elevador amb respatller que compta amb un seient reclinable amb una mà. Trobar la millor posició per a un somni reparador serà bufar i fer ampolles.

Reposacaps reclinable patentat

Amb una cadira de cotxe tan còmoda el somni està pràcticament garantit. El reposacaps patentat reclinable en 3 posicions ajuda a mantenir el cap del petit dins de la zona de seguretat del mateix, evitant que es venci cap endavant fins i tot quan s'adorm.

Protecció davant un impacte lateral

El sistema de protecció lineal Plus contra impactes laterals està llest per fer servir des del primer dia, sense necessitat d'instal·lar cap element. En combinació amb l'estructura absorbeix-energia, pot reduir les forces d'impacte lateral fins a un 20%*.
* En comparació amb la mateixa cadira de cotxe sense el Sistema L.S.P.

Creix amb el petit

El reposacaps regulable en alçada i els panells
laterals flexibles permeten un ajustament a mida durant anys de ràpid creixement. Regula l'alçada del reposacaps en funció del creixement del nen. Els panells laterals flexibles permeten que el seient creixi amb el nen per a la màxima comoditat.

Facilita la circulació d'aire els dies calorosos

El sistema de ventilació facilita que l'aire fresc circuli al voltant de la cadira de cotxe, evitant que la temperatura pugi i mantenint el confort del nen els dies més càlids de l'estiu.

Instal·lació segura i sense esforç

Els connectors ISOFIX són una manera segura d'instal·lar la cadira de cotxe al vehicle. El procés és senzill gràcies al sistema de clic. A més, els indicadors visuals confirmen si els connectors s'han instal·lat correctament.

002581