KidFix I-Size Britax Römer
search
  • KidFix I-Size Britax Römer

KidFix I-Size Britax Römer

239,90 €
Impostos inclosos

Elevador 100-150cm KidFix I-Size Britax Römer

Color
Quantitat
Sense estock, consultar amb la botiga

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

 

KIDFIX i-SIZE, el nostre elevador amb respatller més segur

En col·laboració amb els principals fabricants d'automòbils, Britax Römer ha desenvolupat la nova KIDFIX i-SIZE, homologada sota la normativa ECE R129, més coneguda com i-Size. Apte des dels 100 fins als 150 cm d'alçada, aquest elevador amb respatller està equipat amb el quart punt d'ancoratge SecureGuard i la coixinet XP-PAD, per protegir el menor davant un impacte frontal, mentre que el redissenyat sistema SICT li ofereix una major protecció en cas de col·lisió lateral. I tot això combinat amb una àrea de seient redissenyada per oferir una resposta òptima en cas d'impacte i orificis de ventilació en la carcassa per a més comoditat durant el viatge.

Àrea de seient optimitzada

En estreta col·laboració amb els principals fabricants d'automòbils, s'ha redissenyat la zona del seient per ajudar a reduir les càrregues al coll fins a en un 10%, segons proves internes realitzades per Britax Römer amb un dummy Q10, en representació d'un nen de 10 anys.

SICT redissenyat

El nou sistema SICT ofereix una protecció millorada en cas de col·lisió lateral. La KIDFIX i-SIZE disposa d'un element extraïble, ajustable en dues posicions, que es col·loca al lateral de el suport més proper a la porta per minimitzar la distància entre el vehicle i la cadira. Segons proves internes de Britax Römer, la tecnologia SICT redueix les forces d'un impacte lateral fins a en un 40%, deformant per absorbir l'energia abans que aquesta arribi a la petita.

XP-PAD

La KIDFIX i-SIZE compta amb XP-PAD, un coixinet que recobreix el tram diagonal de el cinturó i protegeix el coll i el pit de l'infant en cas de col·lisió o frenada brusca.

Segons tests realitzats pel fabricant en 2019, aquesta coixinet d'absorció d'impactes patentada per Britax Römer desvia fins a un 30% de l'energia de l'delicat coll de l'infant i prevé la hiperflexió cervical, a l'reduir el moviment del cap. A més, proporciona un còmode encoixinat al voltant de les vores de el cinturó de seguretat.

Es tracta del redissenyat XP-PAD que va estrenar la KIDFIX III S, que va ser optimitzat per oferir una instal·lació més senzilla, una millor retracció de el cinturó de seguretat, major comoditat per al nen i un disseny més modern, mantenint el mateix comportament en seguretat en cas de patir un impacte frontal.

SecureGuard

El provat SecureGuard ajuda a protegir la delicada zona abdominal del teu fill a l'afegir un quart punt d'ancoratge extra a el cinturó de seguretat de 3 punts. A l'mantenir el tram ventral en una posició òptima sobre els ossos pèlvics de l'infant, SecureGuard ajuda a reduir les forces sobre l'abdomen en cas de patir una col·lisió frontal fins a un 35% i, a el mateix temps, permet al teu fill llibertat de moviments durant el trajecte.

Reposacaps ergonòmic fàcil d'ajustar

El reposacaps ha estat específicament dissenyat per oferir la màxima comoditat als nens i pot ajustar-se fàcilment a la posició correcta (ha de quedar una distància de dos dits entre les espatlles i el reposacaps).

Les útils marques a la part posterior de l'reposacaps guien als pares per trobar l'alçada correcta de l'capçal cada vegada que canvien la cadira de vehicle o si transporten a diferents nens al mateix dispositiu.


Orificis de ventilació

Per garantir la comoditat de l'infant fins i tot en trajectes llargs, la carcassa compta amb orificis de ventilació acuradament disposats per oferir una major circulació de l'aire.

Instal·lació amb Isofix o cinturó

La KIDFIX i-SIZE ofereix dues opcions d'instal·lació:
- Isofix i cinturó de tres punts
- Cinturó de tres punts de el vehicle

desenfundable

És fàcil que la cadira de cotxe s'embruti: pot ser que es vessi alguna beguda o que el nen es maregi. Per a això, hem dissenyat un entapissat que pot extreure amb facilitat i rentar-se a la rentadora.

Especificacions de producte

Amb una amplada de 44 cm (sense SICT), és possible col·locar tres cadires en els seients del darrere de molts cotxes, especialment en aquells dotats de seients i-Size o amb ISOFIX en les tres places.

Dimensions: 63-83 x 44-48 (sense SICT / amb SICT) x 42 cm (alçada x amplada x profunditat)
Pes: 6,7 kg
Homologació: UN ECE R129 (i-Size)

002497
0 Articles