KidFix I-Size Green Sense Britax Römer
search
  • KidFix I-Size Green Sense Britax Römer

KidFix I-Size Green Sense Britax Römer

269,90 €
Impostos inclosos
Elevador 100-150cm KidFix I-Size Green Sense Britax Römer
Color
Quantitat
Sense estock, consultar amb la botiga

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Britax Römer KIDFIX i-SIZE

Cadira de cotxe i-Size des dels 100 fins als 150 cm d'alçada (equivalent al grup 2/3)

En col·laboració amb els principals fabricants d'automòbils, Britax Römer ha desenvolupat la cadira de cotxe KIDFIX i-SIZE, homologada sota la normativa UN R129, més coneguda com a i-Size. Apte des dels 100 fins als 150 cm d'estatura, és l'elevador amb suport amb millor puntuació en seguretat a la seva categoria*, segons els tests del club alemany de l'automòbil ADAC, també publicats pel RACE. El quart punt d'ancoratge SecureGuard i el coixinet XP-PAD protegeixen el menor davant d'un impacte frontal, mentre que el redissenyat sistema SICT li ofereix més protecció en cas de col·lisió lateral. I tot això combinat amb una àrea de seient redissenyada per oferir una resposta òptima en cas d'impacte i orificis de ventilació a la carcassa per a més comoditat durant el viatge.

-Àrea de seient optimitzada

En estreta col·laboració amb els principals fabricants d'automòbils, s'ha redissenyat la zona del seient per ajudar a reduir les càrregues al coll fins a un 10%, segons proves internes realitzades per Britax Römer amb un dummy Q10, en representació d'un nen de 10 anys.

- SICT redissenyat

El nou sistema SICT ofereix una protecció millorada en cas de col·lisió lateral. La KIDFIX i-SIZE disposa d'un element extraïble, ajustable en dues posicions, que es col·loca al lateral del respatller més proper a la porta per minimitzar la distància entre el vehicle i la cadira. Segons proves internes de Britax Römer, la tecnologia SICT redueix les forces d'un impacte lateral fins a un 40%, deformant-se per absorbir l'energia abans que aquesta arribi al petit.

-Coixinet XP-PAD

La KIDFIX i-SIZE compta amb XP-PAD, un coixinet que recobreix el tram diagonal del cinturó i protegeix el coll i el pit del nen en cas de col·lisió o frenada brusca.

Segons tests realitzats pel fabricant el 2019, aquest coixinet d'absorció d'impactes desvia fins a un 30% de l'energia del coll delicat del nen i prevé la hiperflexió cervical, en reduir el moviment del cap. A més, proporciona un còmode encoixinat al voltant de les vores del cinturó de seguretat.

Es tracta del redissenyat XP-PAD que va estrenar la KIDFIX III S, que va ser optimitzat per oferir una instal·lació més senzilla, una millor retracció del cinturó de seguretat, més comoditat per al nen i un disseny més modern, mantenint el mateix comportament en seguretat en cas de patir un impacte frontal.

-SecureGuard

El provat SecureGuard ajuda a protegir la zona delicada abdominal del teu fill en afegir un quart punt d'ancoratge extra al cinturó de seguretat de 3 punts. En mantenir el tram ventral en una posició òptima sobre els ossos pèlvics del nen, SecureGuard ajuda a reduir les forces sobre l'abdomen en cas de patir una col·lisió frontal fins a un 35% i, alhora, permet al teu fill llibertat de moviments durant el trajecte.

-Reposacaps ergonòmic fàcil d'ajustar

El reposacaps ha estat específicament dissenyat per oferir la màxima comoditat als nens i es pot ajustar fàcilment a la posició correcta (ha de quedar una distància de dos dits entre les espatlles i el reposacaps).

Les útils marques a la part posterior del reposacaps guien els pares per trobar l'alçada correcta del capçal cada vegada que canvien la cadira de vehicle o si transporten diferents nens al mateix dispositiu.

-Orificis de ventilació

Per garantir la comoditat del nen fins i tot en trajectes llargs, la carcassa compta amb orificis de ventilació acuradament disposats per oferir més circulació de l'aire.

-Instal·lació amb Isofix o cinturó

La KIDFIX i-SIZE ofereix dues opcions d'instal·lació:

- Isofix i cinturó de tres punts, als seients homologats com a i-Size o en aquells que apareixen al Fit Finder de Britax Römer.
- Cinturó de tres punts del vehicle, homologació universal.

Això no obstant, es recomana fer una instal·lació de prova en un distribuïdor autoritzat.

Més sostenible

La KIDFIX i-SIZE està dissenyada i fabricada a Alemanya, fet que contribueix a escurçar les rutes de transport ia minimitzar l'impacte mediambiental.

Els embalatges també són més sostenibles, ja que s'utilitzen bosses d'origen vegetal i cartrons reciclats de fonts responsables, i fins i tot els passadors per adjuntar les etiquetes informatives són biodegradables a terra.

A més, la KIDFIX i-SIZE està disponible als entapissats de polièster 100% reciclat Atlantic Green, Fossil Grey i Galaxy Black, pertanyents a la nova línia Green Sense de Britax Römer.

Aquests entapissats estan fabricats a partir d'ampolles de plàstic PET reciclades i incorporen un teixit de malla, també reciclat, en determinades zones del reposacaps, el respatller i la base del seient amb l'objectiu d'afavorir la circulació de l'aire i oferir més comoditat durant el trajecte.

Desenfundable

És fàcil que la cadira de cotxe s'embruti: potser es vessi alguna beguda o que el nen es maregi. Per això, hem dissenyat un entapissat que es pot extreure amb facilitat i rentar-se a la rentadora.

Especificacions de la cadira de cotxe

Amb una amplada de 44 cm (sense SICT), és possible col·locar tres cadires als seients del darrere de molts cotxes, especialment en aquells dotats de seients i-Size o amb ISOFIX a les tres places.

Dimensions: 63–83 x 44–48 (sense SICT/amb SICT) x 42 cm (alçada x amplada x profunditat)
Pes: 6,7 kg
Homologació: UN R129 (i-Size)

003483
0 Article