Solution G i-Fix Plus Cybex
search
  • Solution G i-Fix Plus Cybex

Solution G i-Fix Plus Cybex

229,95 €
Impostos inclosos
Elevador 100-150cm. Solution G i-Fix Plus Cybex
Color
Quantitat
Entrega 15-30 dies

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Elevador 100-150cm. Solution G i-Fix Plus Cybex

Amb una cadira de cotxe elevadora de respatller alt Solution G i-Fix, el teu fill gaudirà d'una comoditat suprema mentre les prestacions de seguretat de primera classe el mantenen fora de perill. Guanyador de la prova ADAC 5.23 – Categoria: Nen (100-150 cm)¹.
Especificacions:
Rang d'edat: Des d'aprox. 3 a 12 anys

Alçada del nen: 100-150 cm

Pes del nen: a partir d'aprox. 15 kg fins a 50 kg

Homologació: UN R129/03


Comoditat llesta per protegir


La cadira de cotxe elevadora Solution G i-Fix amb respatller alt és líder en seguretat i confort per al teu fill. Un reposacaps reclinable patentat manté el cap del nen a la zona protegida del seient, per la qual cosa estarà sa i estalvi en cada viatge, despert o adormit.

Amb l'opció Plus, el teu fill també se sentirà fresc a qualsevol estació, gràcies a la tecnologia de ventilació amb una innovadora malla 3D. El nostre sistema de protecció lateral reforça la vostra seguretat, i la cadira de cotxe es pot ajustar per aconseguir l'ajust perfecte a mesura que el vostre fill creix. I la funció de reclinat garanteix un confort durador al llarg dels anys. Aquesta extraordinària combinació de seguretat i confort es va traduir en la millor qualificació mai obtinguda en la seva categoria a la prova de consumidors europea líder ADAC².

003445