Cadira cotxe Advansafix Pro Romer
search
  • Cadira cotxe Advansafix Pro Romer
  • Cadira cotxe Advansafix Pro Romer
  • Cadira cotxe Advansafix Pro Romer

Cadira cotxe Advansafix Pro Romer

299,00 €
Impostos inclosos
Cadira cotxe 76-150cm Advansafix Pro Britax-Romer
Color
Quantitat
Darreres unitats en inventari

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Cadira cotxe 76-150cm Advansafix Pro Britax-Romer

MÀXIMA SEGURETAT
Proporciona al teu fill la màxima protecció a cada viatge. L'arnès de 5 punts d'ancoratge es pot utilitzar fins que el teu petit arribi als 105 cm (22 kg com a màxim), cosa que significa que pots confiar en l'ADVANSAFIX PRO per mantenir segur el teu petit durant més temps. A més, ha estat desenvolupat i homologat segons la darrera norma i-Size (UN R129), i està equipat amb sistemes de seguretat avançats. Pots estar tranquil, el SICT, XP-PAD i SecureGuard treballen junts per proporcionar la millor protecció possible en qualsevol accident.

Cadira de cotxe evolutiva Britax Römer ADVANSAFIX PRO
Cadira autoi-Size, apta des dels 76 cm fins als 150 cm d'alçada (15 mesos - 12 anys, aprox.).
 
Homologada sota l'última normativa de seguretat (UN R129/03), Britax Römer ADVANSAFIX PRO és una cadira de cotxe evolutiva apta des dels 15 mesos i 76 cm d'estatura fins als 150 cm (uns 12 anys, aprox.). Passar de l'arnès de cinc punts (76-105 cm o 22 kg) al cinturó de tres punts amb SecureGuard (100-150 cm) és ràpid i fàcil amb el sistema FLIP&GROW. A més, té reclinació en tres posicions, coixinet XP-PAD, sistema d'absorció d'impactes laterals (SICT) i connectors Isofix independents, per a una instal·lació més senzilla.
 
76-105 cm o 22 kg: arnès de 5 punts
Des dels 76 cm i 15 mesos fins als 105 cm d'estatura o 22 kg de pes (el que abans passi), el nen se subjecta a la cadira de cotxe amb l'arnès de cinc punts, que reparteix les forces de l'impacte en cinc punts : dos a les espatlles, dos als malucs i un a la sivella de tancament situada entre les cames.
 
Els coixinets pectorals suaus redueixen els moviments del nen en cas de col·lisió, a més d'aportar més comoditat a l'arnès.
  
100-150 cm: cinturó amb SecureGuard
A partir dels 100 cm d'estatura (i més tard dels 105 cm o 22 kg), el nen ja passarà a estar subjecte pel cinturó de tres punts del vehicle, en combinació amb el SecureGuard. Aquesta peça afegeix un quart punt d'ancoratge al cinturó per mantenir el tram ventral a la posició òptima sobre els ossos pèlvics, evitant que pugi perillosament fins a la panxa. Segons proves i simulacions internes de Britax Römer, SecureGuard ajuda a reduir les forces sobre l'abdomen fins a un 35% en cas d'impacte frontal.

Transició senzilla amb FLIP&GROW
Quan toqueu deixar l'arnès i passar al cinturó, la transició serà molt més senzilla gràcies a la funció FLIP&GROW. A l'ADVANSAFIX PRO, no cal retirar cap element de la cadira auto, de manera que s'evita la possible pèrdua de peces i permet un canvi de configuració en qualsevol moment.
 
Només cal prémer un botó per desbloquejar el reposacaps i pujar-lo a l'alçada necessària, i guardar l'arnès (sense retirar els coixinets per al pit) al respatller, darrere de l'entapissat, perquè no es perdi. A continuació, es desplaça la placa d'ajust FLIP&GROW, es gira per col·locar el SecureGuard sobre la cadira de cotxe i llest!
 
Coixinet XP-PAD
Quan el nen ja se subjecta amb el cinturó de tres punts (100-150 cm), l'ADVANSAFIX PRO afegeix el XP-PAD, un coixinet que recobreix el tram diagonal del cinturó i protegeix el coll i el pit del nen en cas de col·lisió o frenada brusca.
 
Segons proves i simulacions internes, aquest coixinet d'absorció d'impactes desvia fins a un 30% de l'energia del coll delicat del nen i prevé la hiperflexió cervical, en reduir el moviment del cap. A més, proporciona un còmode encoixinat al voltant de les vores del cinturó de seguretat.
 
Protecció lateral avançada
Aquesta cadira de cotxe evolutiva ofereix protecció des del cap fins al maluc gràcies al respatller dotat de profundes ales laterals amb suau encoixinat, i al Sistema d'Absorció d'Impactes Laterals (SICT), que es col·loca només al costat més proper a la porta per a minimitzar la distància entre el sistema de retenció infantil i el vehicle.
 
Segons proves i simulacions internes de Britax Römer, el SICT redueix la força generada en un impacte fins a un 40%, deformant-se per absorbir l'energia abans que arribi al nen.
 
El reposacaps en forma de V també protegeix el teu fill en cas d'impacte lateral, ja que està especialment dissenyat per limitar el moviment del cap i protegir-ne el coll.
 EasyRecline per a més comoditat
L'ADVANSAFIX PRO compta amb el sistema EasyRecline, que permet reclinar la cadira de cotxe en 3 còmodes posicions, fins i tot quan el nen és al seient i sense haver de reajustar el Top Tether.

Braços Isofix independents
Per a una instal·lació encara més senzilla, els braços Isofix de l'ADVANSAFIX PRO són ​​independents, és a dir, es poden enganxar als ancoratges Isofix del cotxe un després de l'altre.
 
El Top Tether minimitza la rotació de la cadira de cotxe i, per tant, redueix els possibles danys a la zona del cap i del coll en cas d'accident.
 
Opcions d'instal·lació
76 cm i 15 mesos - 105 cm o 22 kg de pes
- Isofix i Top Tether (homologació universal).
 
100-150 cm. Hi ha dues opcions:
- Amb Isofix i cinturó de tres punts. Si el cotxe té seients i-Size, és directament compatible (no cal consultar la llista de vehicles homologats).
Si el cotxe no té seients i-Size, cal comprovar la compatibilitat al Fit Finder de Britax Römer.
- Amb cinturó de tres punts (homologació universal).
En tots dos casos, es recomana realitzar una instal·lació de prova per assegurar-se que el cotxe ofereix espai suficient per pujar el reposacaps totalment.
 
Desenfundable
L'entapissat encoixinat s'extreu amb facilitat per rentar-lo a màquina i sense necessitat de retirar l'arnès.
Els coixinets per al pit també es pot extreure per rentar-los.
 
Especificacions de la cadira de cotxe
Amb una amplada de 44 cm, és possible col·locar tres cadires als seients del darrere de molts cotxes, especialment en aquells dotats de seients i-Size o amb ISOFIX a les tres places.
 
Cadira de cara a la marxa des dels 76 cm fins als 150 cm d'alçada.
És l'equivalent i-Size de les cadires del grup 1/2/3 de la normativa UN R44/04.
 
Dimensions: 60-83 x 44 x 48 (alçada x amplada x profunditat)
 
Pes: 10 kg
Homologació: UN R129/03

003647
1 Article