Saturn BeCool
search
  • Saturn BeCool
  • Saturn BeCool
  • Saturn BeCool

Saturn BeCool

259,00 €
Impostos inclosos
Cadira Cotxe 40-150cm. Saturn i-Size BeCool
Color
Quantitat
Entrega 15-30 dies

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Cadira Cotxe 40-150cm. Saturn i-Size BeCool

Be Cool Saturn Isize és la nova cadira que ofereix solució a tots els viatges amb cotxe. Be Cool Saturn és la nova cadira de cotxe que compleix la normativa R-129 (i-Size) dissenyada per protegir els petits durant un llarg recorregut, des del naixement fins als 150 cm. A més de complir amb la seguretat a l'automòbil, és molt fàcil d'instal·lar, disposa de connectors isofix i pota de suport (tercer punt).

La cadira de seguretat Saturn cobreix totes les etapes del creixement del nen, des del naixement fins a 150 cm. Compleix la normativa i-Size (R129). A més de complir amb la seguretat a l'automòbil, és molt fàcil d'instal·lar, disposa de connectors isofix i pota de suport (tercer punt) i ofereix una gran protecció en el cas d'impactes laterals.

També disposa de gir 360°, incloent-hi una posició de càrrega per facilitar la instal·lació del nadó al sistema de retenció infantil i facilita el procés de cordar l'arnès quan són més petits. Per als primers mesos de vida, la cadira de seguretat disposa d'un reductor perquè el nadó pugui viatjar encara més protegit i la gran capacitat de reclinat permet que pugui descansar còmodament en tots els desplaçaments. A mesura que creix, el capçal de la cadira Be Cool Saturn s'ajusta fàcilment a l'alçada del nen.

S'instal·la amb Isofix i pota de suport. A més, compta amb una rotació 360 º que permet col·locar la cadira en posició de càrrega perquè posar el petit sigui còmode i senzill.

Disposa d'un grau ampli de reclinat en totes les configuracions i escut atirotacional.

A contramarxa 40-105 cm
Instal·lació a contramarxa amb isofix, pota d'ajust i l'arnès de la cadira com a sistema de retenció.

A favor de la marxa 76-150 cm
De manera opcional, es pot instal·lar a favor de la marxa a partir dels 76 cm, utilitzant els connectors isofix, la pota d'ajust i l'arnès com a sistema de retenció.

A partir de 105 cm s'amaga la pota dins de l'estructura i la instal·lació és mitjançant els connectors isofix i el cinturó ABC de l'automòbil com a sistema de retenció.

003564
0 Articles