Cadira Cotxe Pebble 360 Pro MaxiCosi
search
  • Cadira Cotxe Pebble 360 Pro MaxiCosi
  • Cadira Cotxe Pebble 360 Pro MaxiCosi
  • Cadira Cotxe Pebble 360 Pro MaxiCosi

Cadira Cotxe Pebble 360 Pro MaxiCosi

299,95 €
Impostos inclosos
Cadira Cotxe 40-83cm Pebble 360 Pro MaxiCosi
Color
Quantitat
Darreres unitats en inventari

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Cadira Cotxe 40-83cm Pebble 360 Pro MaxiCosi

Maxi-Cosi abasta llegat i innovació. Inventem la categoria de cadires de cotxe a Europa fa més de 40 anys i ens hem guanyat la confiança dels pares de tot el món, transportant de manera segura més de 60 milions de nadons a casa des de l'hospital. Establim els estàndards i liderem el camí.

Sabies que més del 90%* dels pares amb nens de 0 a 4 anys tenen dificultats per pujar i baixar els fills de la cadira de cotxe?

La 360 Pro Family compta amb rotació de 360° i SlideTech™, la nostra revolucionària tecnologia lliscant amb cadira de cotxe que fa que cada dia sigui més fàcil. Sense mals d'esquena, sense cops al cap, sense forcejaments... Tan senzill com tancar, lliscar, girar i llest!
FamilyFix 360 Pro és l'única base per a cadires de cotxe que gira i llisca cap a tu gràcies a la tecnologia patentada SlideTech™ de Maxi-Cosi. Les nostres cadires de cotxe més recents, la Pebble i la Pearl 360 Pro, són compatibles amb la base FamilyFix 360 Pro i ofereixen la màxima comoditat per a tu i per al teu fill, des del naixement fins als 4 anys.
La primera cadira de cotxe per a nadons que ofereix una posició de reclinació total tant al cotxe com al cotxet

Pebble 360 ​​Pro es pot utilitzar des del naixement fins als 15 mesos (des dels 40 fins als 87 cm aprox.). L'exclusiva posició de reclinació total permet al nadó experimentar la màxima comoditat per dormir.

003627
1 Article