Cloud T i-Size Cybex
search
  • Cloud T i-Size Cybex
  • Cloud T i-Size Cybex
  • Cloud T i-Size Cybex
  • Cloud T i-Size Cybex

Cloud T i-Size Cybex

249,95 €
Impostos inclosos
Cadira Cotxe 45-87cm. Cloud T i-Size Cybex
Color
Quantitat
Darreres unitats en inventari

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Cloud T i-Size

El model successor de la guardonada Cloud Z2 i-Size, la cadira de cotxe portabebès Cloud T i-Size, incorpora una còmoda funció reclinable quan es fa servir dins del cotxe i una posició horitzontal quan es fa servir com a part d'un travel system.

Informació del producte

Especificacions:

-Rang d'edat: Des del naixement fins a aprox. 24 mesos
-Alçada del nen: 45-87 cm
-Pes del nen: Màx. 13 kg
-Reglament d'aprovació: UN R129/03

Ergonòmic i còmode, allà on vagis

El portabebès CYBEX Cloud T i-Size és l'última cosa en polivalència. Quan s'utilitza amb la Base T, el portabebès es pot reclinar per gaudir d'un passeig còmode. Fora del vehicle, es pot utilitzar amb un cotxet com a part d'un travel system, proporcionant la màxima comoditat amb la seva posició horitzontal ergonòmica.

La ventilació total proporciona una temperatura agradable i constant a qualsevol època de l'any. I la rotació de 180° permet girar la cadira de cotxe cap a la porta del vehicle, per col·locar i retirar el nadó sense esforç. El Cloud T i-Size és un company perfecte a cada pas del camí.

Instruccions per a la cura:

Fundes de roba rentables a màquina a 30 °C
Per a les col·leccions de moda i les col·laboracions amb dissenyadors, netejar amb un drap únicament

Ergonòmic i còmode, allà on vagis

Establint nous estàndards de confort per a les cadires de cotxe, un innovador sistema de reclinat aplana el respatller i el reposacames simultàniament, per a una posició horitzontal ergonòmica. Durant el reclinat s'impedeix que el cap del nadó es venci cap endavant perquè respiri sense problemes. Fora del vehicle, una posició horitzontal ergonòmica proporciona comoditat a qualsevol lloc.

Òptima transpiració

El nadó gaudirà de temperatures agradables a totes les estacions gràcies a la ventilació integral. La versió en teixit Plus incorpora inserits de malla 3D que milloren la transpiració fins a sis vegades: frescor i comoditat faci el temps que faci.

Fàcil col·locació i retirada del nadó

La rotació de 180° permet girar el CloudT i-Size cap a la porta del cotxe per col·locar i retirar el nadó sense esforç (cal la Base T). El portabebès encaixa fàcilment a la base, perquè els bebès dormilegues puguin seguir somiant profundament. Permet assegurar el nadó sense patir mals dʻesquena.

Mesures:

-Longitud 645 mm
-Amplada 440 mm
-Alçada 380 - 600 mm
-Pes 4.5 kg

003399
1 Article