Sirona T Plus i-Size Cybex
search
  • Sirona T Plus i-Size Cybex
  • Sirona T Plus i-Size Cybex
  • Sirona T Plus i-Size Cybex
  • Sirona T Plus i-Size Cybex

Sirona T Plus i-Size Cybex

399,95 €
Impostos inclosos

Cadira Cotxe 45-105cm. Sirona T Plus i-Size Cybex

Color
Quantitat
Sense estock, consultar amb la botiga

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Sirona T Plus i-Size

L'actualització totalment nova de la guardonada Sirona Z2 i-Size, la cadira de cotxe orientada en sentit contrari a la marxa Sirona T i-Size disposa de ventilació integral. Trieu l'opció Plus per a una capota solar integrada.

Informació del producte

Especificacions:

-Rang d'edat: Des del naixement a 4 anys
-Alçada del nen: 45-105 cm
-Pes del nen: Màx. 18 kg
-Reglament d'aprovació: UN R129/03

Viatges segurs i còmodes orientats cap endavant o en sentit contrari

Gaudiu de l'experiència de viatge definitiva amb la cadira de cotxe orientada en sentit contrari a la marxa CYBEX Sirona T i-Size. El teu fill gaudirà d'una comoditat total gràcies a prestacions com ara la ventilació integral, que ofereix una temperatura agradable a qualsevol estació. El sistema de rotació suau en 360° et permet asseure i treure el nen del cotxe sense esforç i t'ajuda a canviar l'orientació de la cadira. Reclina el seient amb una sola mà per gaudir de més comoditat a la carretera. I podràs viatjar sense preocupacions gràcies a funcions de seguretat com ara el sistema de protecció lineal contra impactes laterals integrat. Prepara't per gaudir de viatges increïbles amb el teu fill i la Sirona T i-Size.

Instruccions de cura:

Fundes de roba rentables a màquina a 30 °C

Seguretat fins a un 50% superior

El model Sirona T i-Size és una cadira de cotxe orientada en sentit contrari a la marxa amb una protecció superior contra els accidents: redueix el risc de lesions cervicals i augmenta la seguretat en un 50% (en comparació amb la mateixa cadira en sentit favorable de la marxa, resultats de proves internes emprant criteris de col·lisió frontal de l'ADAC el 2022). En cas de col·lisió, el nen és empès cap a l'estructura de la cadira, on les forces es distribueixen i perden impacte. Viatjar en sentit contrari a la marxa és obligatori durant almenys 15 mesos (76 cm d'alçada). Passat aquest temps, podràs girar la Sirona T-Size en sentit favorable a la marxa, encara que, sempre que sigui possible, aconsellem que el teu fill viatgi en sentit contrari fins als quatre anys.

Transpirabilitat òptima

La ventilació integral ofereix comoditat durant tot l´any. A més, la versió amb teixit Plus permet que l'aire flueixi encara millor gràcies a la malla tridimensional, que augmentar la transpirabilitat fins a sis vegades (comparada amb un teixit convencional). La línia Plus també inclou una capota solar amb inserits de malla que mantenen el teu fill fresc i protegit.

Fàcil col·locació i retirada del nadó

Introdueix i treu el teu fill del cotxe fàcilment. El sistema de rotació a 360° et permet girar la Sirona T i-Size suaument cap a la porta del cotxe amb una sola mà perquè no hagis de forçar l'esquena. Viatjar en sentit contrari a la marxa és obligatori durant almenys 15 mesos (fins a 76 cm d'alçada). Tot seguit, el teu fill pot continuar viatjant en sentit contrari o en direcció a la marxa per anar més còmode.

Mesures:

-Longitud 715 mm
-Amplada 430 mm
-Alçada 680 mm
-Pes amb Base T 15 kg

003402