Sirona Gi i-Size Cybex
search
  • Sirona Gi i-Size Cybex
  • Sirona Gi i-Size Cybex
  • Sirona Gi i-Size Cybex

Sirona Gi i-Size Cybex

369,95 €
Impostos inclosos
Cadira Cotxe 61-105cm. Sirona Gi i-Size Cybex
Color
Quantitat
Entrega 24-48 hores

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Sirona Gi i-Size

Confort i seguretat màxims durant els primers quatre anys. La Sirona Gi i-Size orientada en sentit contrari trencada 360° per col·locar el nadó fàcilment. Ventilació integral per gaudir de trajectes més frescos.

Informació del producte

Especificacions:

-Rang d'edat: Des d'aprox. 3 mesos fins aprox. 4 anys (des del naixement amb reductor per a nounat)
-Alçada del nen: 61-105 cm (des dels 40 cm amb reductor per a nounat)
-Pes del nen: Màx. 20 kg
-Reglament d'aprovació: UN R129/03

Protecció i confort integrals

Sirona Gi i-Size, la cadira de cotxe més nova de la nostra reeixida línia Sirona, és la més còmoda fins ara. Aquesta cadira de cotxe, orientada en sentit contrari per viatjar amb més seguretat, incorpora un sistema de protecció lineal contra impactes laterals que protegeix a totes direccions. El mecanisme de rotació 360° permet col·locar i retirar més còmodament el nadó. La ventilació integral permet gaudir de trajectes frescos: la versió Plus, amb malla addicional, encara és més transpirable. Es reclina en cinc posicions per personalitzar la comoditat en qualsevol direcció, tant per a nadons com per a nens fins a quatre anys. Protecció i confort integrals durant els primers quatre anys: Sirona Gi i-Size.

Instruccions de cura:

Fundes de roba rentables a màquina a 30 °C

Nivell de seguretat fins a un 50% superior*

L'orientació més segura per viatjar és en sentit contrari a la marxa. En els primers moments crítics d'un impacte frontal, el cos del nen és empès contra l'estructura encoixinada de la cadira de cotxe, cosa que minimitza el moviment i redueix la força exercida sobre el coll del nen. Tot i que és obligatori fins als 15 mesos (76 cm), recomanem que el nen viatgi en sentit contrari de la marxa durant el major temps possible. El model Sirona Gi i-Size s'ha dissenyat per viatjar còmodament en sentit contrari de la marxa fins que el petit pesi 20 kg. (* en comparació amb la mateixa cadira en sentit favorable de la marxa. Resultats de proves internes emprant criteris de proves de col·lisió frontal de l'ADAC el 2022.)

Fàcil col·locació del nadó

Viatges sense estrès. Només cal girar la cadira de cotxe en direcció a la porta i col·locar el petit. No cal forçar l'esquena i el nadó viatjarà còmodament a qualsevol posició de reclinat.

Transpiració òptima

Comoditat a totes les estacions. La ventilació integral permet que l'aire flueixi a través dels canals de la cadira de cotxe per allunyar la calor i evitar que el nen sui durant els trajectes. A més, la versió Plus incorpora teixit de malla que ofereix fins a sis vegades més transpiració que els teixits convencionals.

003394
5 Articles