• -50%
Tassa Kid Cup 360ml.Twistshake
search
  • Tassa Kid Cup 360ml.Twistshake
  • Tassa Kid Cup 360ml.Twistshake

Tassa Kid Cup 360ml.Twistshake

15,00 €
7,50 € Estalvia 50%
Impostos inclosos
Tassa Kid Cup 360ml.Twistshake
Color
Quantitat
Entrega 24-48 hores

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Tassa Kid Cup 360ml.Twistshake

El got Kid de Twistshake és la tassa perfecta per als nens una mica més grans amb un estil de vida actiu. És semblant a una ampolla esportiva amb el seu broquet rodó centrat a la part superior i té un segellat de silicona antidegoteig incorporat que evita vessaments i taques. ¡Imprescindible per a tots els pares que desitgen que la vida quotidiana sigui més còmoda! El segellat de silicona es pot treure perquè els líquids flueixin lliurement i per netejar. També es pot comprar per separat a la nostra categoria d'«Accessoris».

La innovadora funció FruitSplash de Twistshake proporciona al got Kid un mesclador de fruites que permet crear begudes de fruites saboroses i nutritives per al teu fill(a) en només un minut. FruitSplash és una tapa dentada dins la tassa que tritura la fruita barrejada amb aigua en agitar la tassa. Simpli i saborós! FruitSplash és una manera divertida de donar-li al teu fill hidratació extra. Deixa que el teu fill(a) participi i esculli el contingut i agiti el got, així fareu una activitat divertida quan sigui hora de descansar una mica.

Per la seguretat del teu fill(a), tant el got Kid de Twistshake com el segellat de silicona estan fabricats sense BPA, pel millor començament a la vida! El producte està fet de plàstic resistent: plàstic PP i TPE. El got té un coll ample perquè sigui fàcil de netejar i omplir. La part superior és fàcil d'enroscar i descargolar.

 

002692
3 Articles