Sillo BabyBjorn
search
  • Sillo BabyBjorn
  • Sillo BabyBjorn
  • Sillo BabyBjorn
  • Sillo BabyBjorn
  • Sillo BabyBjorn

Sillo BabyBjorn

39,00 €
Impostos inclosos
Gibrelleta Sillo BabyBjorn
Color
Quantitat
Entrega 15-30 dies

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Per què hauria de triar un orinal silló?


El teu fill pot recolzar, relaxar-se i romandre tot el temps necessari en aquest orinal còmode de vores suaus, amb respatller alt i còmode reposabraços. Té una goma antilliscant a la part inferior que el manté ferm a terra. L'altura de l'orinal silló permet que el nen pugui seure i reincorporar fàcilment sense ajuda.

¿L'orinal silló és fàcil de netejar?


Sí, l'orinal silló té un pràctic orinal interior que és fàcil de retirar, buidar i netejar o rentar. El orinal silló té a més una pràctica protecció contra esquitxades. Si tens un orinal silló usat, pots renovar instantàniament amb un nou orinal interior.

Quan pot el meu fill començar a utilitzar l'orinal silló?


L'edat per començar a anar sol al bany és individual, però la majoria dels nens estan preparats per deixar els bolquers entre els 18 i 24 mesos. Si vols més suggeriments i consells per ajudar al teu nadó a deixar els bolquers, trobaràs setembre suggeriments d'un expert aquí.

¿L'orinal silló és segur per al meu fill?


Per a nosaltres, la seguretat és un requisit indispensable. Per això, tots els articles de bany de BABYBJÖRN compleixen amb les normes de seguretat vigents per al plàstic, tant a Europa com als Estats Units. El plàstic se sotmet amb regularitat a estrictes proves per verificar el seu contingut de bisfenol A (BPA) i altres substàncies nocives per a la salut.

¿L'orinal silló està fet a Suècia?


Sí, el nostre orinal silló està dissenyat i fet a Suècia amb materials resistents i duradors. Això significa que un orinal silló pot ser utilitzat per un nen rere l'altre.

Quan es pot començar a ensenyar a anar a el bany?


El desenvolupament del teu fill és individual, però la majoria dels nens solen mostrar interès per aprendre a anar a el bany entre els 18 i 24 mesos d'edat. Troba una resposta a les teves preguntes sobre l'entrenament per anar a al bany aquí.

002504
0 Articles