• Nou
Extractor Llet Electric GIOmum innoGIO
search
  • Extractor Llet Electric GIOmum innoGIO
  • Extractor Llet Electric GIOmum innoGIO
  • Extractor Llet Electric GIOmum innoGIO

Extractor Llet Electric GIOmum innoGIO

64,90 €
Impostos inclosos

Extractor Llet Electric GIOmum innoGIO

Referencia 5904405021866

 

Color
Quantitat
Darreres unitats en inventari

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Extractor Llet Electric GIOmum innoGIO

Línia GIOmum Pràctic extractor de llet elèctric de carcassa dissenyat pensant en la comoditat de cada mare. Viu amb nosaltres aquest moment tan important de la teva vida i afronta els reptes nous que porta la maternitat. Un extractor de llet modern, eficient i fiable serà de gran suport durant aquesta època.

El disseny modern i els colors subtils i elegants fan de l'extractor de llet un dispositiu elegant per a la dona que alleta.

Discret i manejable, no ocupa gaire espai, cosa que fa que sigui fàcil d'amagar a qualsevol armari, fins i tot el més petit, o en una bossa de dona. La petita grandària de l'extractor de llet permet introduir-lo a la copa del seu propi sostenidor i portar-lo lliurement mentre l'utilitza a la seva pròpia roba interior, cosa que significa que la dona es pot moure lliurement per sentir-se completament còmoda.

L'extractor de llet GIOmum Line Handy és fàcil d'usar i còmode a la vida. Disposa duna gran pantalla LED que informa clarament sobre el mode de funcionament seleccionat i la potència de succió seleccionada.

Funciona en 2 modes de funcionament:

estimulació – 5 graus
recollida d'aliments: ajustament de la potència de succió en 9 passos
L´extractor de llet InnoGIO GIOmum Line Handy disposa d´un sistema que evita el reflux de la llet i un sistema que evita la ingesta excessiva de llet.

GIOmum Line Handy és un extractor de llet modern, silenciós i compacte amb sistema tancat (dispositiu tot en un), que permet a la mare moure lliurement mentre s'extreu la llet. Lliure de tubs, cables addicionals i biberons, simplement poseu l'extractor de llet sota la roba interior i estarà llest. T'extreues llet i tens llibertat de moviment. Gràcies a GIOmum Line Handy podràs apropar-te ràpidament i estar al costat del teu nadó en qualsevol moment.

L'extractor de llet també té una funció de memòria que, quan torneu a engegar el dispositiu, començarà a funcionar en l'últim mode utilitzat.

GIOmum Line Handy està fabricat amb materials lliures de BPA. Es carrega amb un cable USB que permet connectar-lo fins i tot al cotxe.

Dotat dun indicador de càrrega de bateria visible.

Després de 20 minuts de funcionament, s'apaga automàticament.

003754
2 Articles