Wei Duo X.Pintat Bebecar
search
  • Wei Duo X.Pintat Bebecar
  • Wei Duo X.Pintat Bebecar
  • Wei Duo X.Pintat Bebecar
  • Wei Duo X.Pintat Bebecar

Wei Duo X.Pintat Bebecar

899,00 €
Impostos inclosos
Cotxet Wei Duo X.Pintat Bebecar
Color
Quantitat
Entrega 15-30 dies

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Pack DUO Wei xassís pintat confeccionat en teixits Soft d'alta qualitat i tacte molt suau.

Nou cotxet Bébécar ultra-compacte lleuger i fàcil de manejar. Permet la màxima mobilitat sense esforços incorporant excel·lents prestacions. Fabricat a Europa amb les exigències més elevades en seguretat.

Cabàs LPW ampli i ultra-lleuger. Completament equipat proporciona la màxima comoditat. Confeccionat amb teixit tricapa ofereix un perfecte aïllament tèrmic i acústic ideal per al benestar del nadó. Dissenyat per crear l'ambient més natural per al nadó, la base del cabàs està fabricada en fusta reciclada. Aquest ampli cabàs disposa de nansa integrada a la capota que permet transportar el cabàs fàcilment; respatller reclinable, estirat totalment per al correcte descans i amb 3 posicions per facilitar-ne la digestió i permetre-li explorar tot el que l'envolta; àmplia reixeta per a una ventilació extra, visera i cobreix extensible per als dies ventosos o protegir el nadó de lexposició solar.

Inclou el nou matalàs de cabàs SoftFRESH que ofereix el màxim confort en els primers mesos de vida. El seu nucli a VISCOELÀSTICA s'adapta a la morfologia del nadó, alleuja els punts de pressió ia més la seva cavitat circular redueix el risc de plagiocefàlia i malformacions a la columna vertebral. Fabricat amb TENCEL, suau com una segona pell, MAYA FRESH 3D i VISCOELÀSTICA COOLGRAPH ajuden a regular la temperatura i redueixen la sudoració del nadó, garantint una perfecta transpiració i regulació tèrmica. La seva fibra natural és transpirable, singlot al·lergènica, antibacteriana i termoreguladora. Disposa de partícules de GRAFÈ que absorbeixen i dissipen la calor proporcionant més frescor i menor humitat.

Nova cadira File de plegat ultra-compacte, reversible, amb capota extensible amb finestra, plegable i confeccionada amb teixits amb protecció solar. Reclinable en 3 posicions, una horitzontal per al correcte descans del nadó. La cadira plega amb el seient en tots dos sentits mirant els pares o explorant el que l'envolta.

La cadira File està homologada des del naixement fins als 22 kg, és reversible i disposa d'un ampli seient encoixinat. El respatller és reclinable en 3 posicions. Reposapeus ajustable en 2 posicions i nansa de transport. Disposa d'arnès regulable en 3 alçades, amb 5 punts de fixació i protecció en muscleres i entrecuix.

Xassís de fàcil plegat ULTRA-COMPACTE ocupa poc espai, només 52 cm d'amplada que el fan extremadament manejable facilitant l'accés a llocs estrets.

MESURES XASSÍS PLEGAT AMB HAMACA I CAPOTA:

-AMPLE: 52 Cm.
-LLARG: 67 Cm.

El reduït pes del seu xassís, tan sols 6,90 kg, fa que sigui molt còmode ficar-lo al maleter del cotxe o transportar-lo a la mà si fos necessari.

Es condueix i gira amb una sola mà gràcies als seus rodaments i suspensió a les 4 rodes. Les rodes davanteres són giratòries i disposen de coixinets auto lubricats amb rodaments. A més, disposen d'un sistema de bloqueig per fer-les fixes o giratòries, sense necessitat d'ajupir-se. El diàmetre de les 4 rodes facilita l'acció de pujar i baixar escales i absorbir els sots, desnivells i irregularitats del terreny.

Manillar ergonòmic, regulable en alçada per adaptar-se a la teva alçada, permet que puguis reduir la longitud del xassís per facilitar l'entrada a espais reduïts. Disposa de cistell de gran capacitat.

El sistema easylock per a cabàs i cadira facilita l'ancoratge al xassís, amb un simple clic clica en 2 punts i recolza en 4 punts per evitar oscil·lacions i vibracions que puguin interferir en el desenvolupament del nadó.

Es pot plegar cap a terra o de peu.
Permet tancar la cadira encaixada amb el seu seient, sense necessitat d'ajupir-se mantenint-se dreta plegada. I si encara necessites més espai, permet plegar les dues peces per separat: ultracompacte! perfecte per al seu transport a l'automòbil.
Totes les rodes són còmodament extraïbles

Inclou xassís WEI amb cistell, cabàs complet LPW amb nou matalàs solfFRESH i cadira de passeig FILE amb capota d'hamaca extra extensible.

003319