Cotxet duo Flowy Soft Bebecar
search
  • Cotxet duo Flowy Soft Bebecar

Cotxet duo Flowy Soft Bebecar

969,90 €
Impostos inclosos
Cotxet duo Flowy Soft Bebecar
Color
Quantitat
Sense estock, consultar amb la botiga

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Cotxet duo Flowy Soft Bebecar

Cotxet duo Flowy KO-434 Negre-Negre. FLOWY ha estat dissenyat per satisfer les necessitats específiques dels nadons en les diferents etapes, protegir-los i ajudar-los en el seu correcte desenvolupament des del primer dia.

El seu plegat ultracompacte i amb només 52 cm d'amplada, s'adapta fàcilment a qualsevol maleter o transport.

Cabàs confeccionat amb teixit exterior a ECOPIEL d'alta qualitat, respectuosos amb el medi ambient i amb un tacte molt suau. Els teixits interiors en contacte amb el bebè compostos de COTÓ I TENCEL hipoalergènic, contribueixen amb la cura de la seva delicada pell perquè no s'irriti ni generi al·lèrgies, oferint una comoditat natural duradora perfecta.

Cabàs FLOWY es transforma en una acollidora minibressol, on cada moment de son es converteix en sinònim de tranquil·litat i comoditat. Cistella Flowy KO-434 Negre-Negre.
Això és possible gràcies a la seva estructura tova (lliure de plàstic), al teixit transpirable ia la base fabricada en fusta reciclada. Resistents i de fàcil manteniment, estan dissenyats per oferir un confort climàtic perfecte per al vostre ús durant tot l'any. Ofereix un espai segur i acollidor al nadó.

Confecció TRICAPA: 1 – Funda interior: composició en cotó hipoalergènic, rentable i extraïble, perquè la seva pell no s'irriti ni generi al·lèrgies. 2 – Cambra d'aire: el teixit mitjà crea una cambra que afavoreix la circulació de l'aire, elimina la calor i la humitat, garantint així una regulació tèrmica perfecta. 3 – Teixit exterior: en ecopell d'alta qualitat i fàcil manteniment.

003638