MUUM4 + Sweet Jane
search
  • MUUM4 + Sweet Jane
  • MUUM4 + Sweet Jane
  • MUUM4 + Sweet Jane
  • MUUM4 + Sweet Jane

MUUM4 + Sweet Jane

649,00 €
Impostos inclosos
Cotxet MUUM4 + Sweet Jane
Color
Quantitat
Darreres unitats en inventari

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Cotxet MUUM4 + Sweet Jane

Conjunt duo format per la cadira Jane Muum 4 i el nou Capazo Sweet.
Bossa i plàstic de pluja inclosos.
 
El cotxet de nadó Muum 4 és l'elecció perfecta per als pares que busquen comoditat, seguretat i estil en un cotxet per al petit.
Amb el seu disseny elegant i característiques innovadores, aquest cotxet està dissenyat per adaptar-se a les necessitats tant del nadó com dels pares.
Una de les característiques destacades del Muum 4 és la seva gandula reversible, que permet que el nadó miri cap endavant o cap enrere, segons les seves preferències i l'etapa del seu desenvolupament.
A més, el manillar de polipell és regulable en 7 posicions, la qual cosa proporciona una subjecció suau i confortable per als pares.
El plegat del cotxet és fàcil i compacte, fins i tot amb l'hamaca instal·lada en tots dos sentits. A més, compta amb una assegurança d'obertura accidental per garantir la seguretat durant
el transport.
La nansa de transport facilita encara més el transport un cop plegat.
El xassís d'alumini d'aviació és lleuger però resistent, i la secció plana ovalada proporciona una major estabilitat i durabilitat.
El Muum 4 també inclou una bossa encoixinada amb compartiments, fabricada amb un 60% de teixit reciclat, que compta amb una bandolera per a l'espatlla i tires per subjectar al manillar.
Aquest cotxet també està equipat amb una bombolla de pluja que s'adapta perfectament a la cadira, protegint el nadó de la pluja i el vent

A més, la cistella de gran volum amb una capacitat de fins a 4 kg/18 litres ofereix un ampli espai d'emmagatzematge per portar tot el necessari durant les passejades.
La cadira Muum 4 utilitza el sistema patentat de Jané Pro-Fix per a un ancoratge segur al xassís, garantint l'estabilitat i la facilitat d'ús.
Les finestres del darrere amb reixeta permeten una millor circulació de l'aire mentre es manté el nadó fresc i còmode.
La capota extensible de teixit reciclat, amb protecció solar UPF50, repel·lent a l'aigua, wind stopper i transpirable, brinda una protecció excel·lent contra els elements.
A més a més, el fre de peu de doble acció sincronitzat garanteix la seguretat en tot moment.
Les rodes del Muum 4 estan dissenyades per brindar un màxim confort i resistència.
Els pneumàtics de PU Hidrolític són duradors i còmodes, mentre que la suspensió davantera i posterior independent garanteix un passeig suau fins i tot en terrenys irregulars.
A més, les rodes davanteres bloquejables i extraïbles faciliten el transport i l'emmagatzematge.
La cadira Muum 4 també compta amb un respatller multiposicions regulable entre 105-155°, un nou arnès magnètic fàcil de col·locar i un reposapeus ajustable per proporcionar la màxima comoditat
al nadó durant les passejades.

A més del cotxet, el Muum 4 inclou el cabàs Sweet, que ofereix un espai ampli i agradable perquè el nadó descansi i passegi còmodament.
Homologat amb el Reglament Europeu de Cotxets Infantils EN1466:2023, el cabàs Sweet compta amb una base dura i estable en fusta natural per garantir una perfecta transpiració
i absorció dhumitat.
El cabàs Sweet és compatible amb els cotxets Jané a través del sistema Pro-Fix, i el seu entapissat desenfundable i rentable en facilita la neteja.
La capota plegable amb teixits 100% reciclats ofereix protecció solar UPF50, repel·lent a l'aigua, wind stopper i transpirable.
El cabàs Sweet també inclou una nansa de transport d'alumini ovalada incorporada a la capota, que compta amb una protecció de PU leather a joc amb l'entapissat.
A més, les finestres amb tancament de cremallera afavoreixen la circulació de l'aire, mantenint el nadó fresc i còmode durant les passejades.
Inclòs amb el cabàs Sweet, trobareu un coixí de descans que prevé i combat malformacions cefàliques, i un nou sistema de plegat patentat que facilita el transport i l'emmagatzematge. A més, el matalàs interior amb respatller reclinable (155°-180°) permet mantenir el nadó semi incorporat per a més comoditat.
En conclusió, el cotxet de nadó Muum 4 amb la seva hamaca reversible, manillar de polipell ajustable i característiques innovadores com la capota extensible i el plegat fàcil, ofereix la combinació
perfecta de comoditat, estil i seguretat. Complementat amb el cabàs Sweet, aquest cotxet ofereix als pares i al nadó una experiència de passeig completa i satisfactòria.

Dimensions:
 
Cabàs obert: 82 x 46 x 62 cm
Cabàs tancada: 82 x 46 x 15 cm
Pes: 4,3 Kg.
 
 
Característiques:
 
Teixit transpirable
Protegeix del vent
Teixit repel·leix l'aigua
Protecció solar UPF 50+

003538
1 Article