Cotxet Duo Quick SE2 Muuvo
search
  • Cotxet Duo Quick SE2 Muuvo
  • Cotxet Duo Quick SE2 Muuvo
  • Cotxet Duo Quick SE2 Muuvo
  • Cotxet Duo Quick SE2 Muuvo
  • Cotxet Duo Quick SE2 Muuvo

Cotxet Duo Quick SE2 Muuvo

899,00 €
Impostos inclosos
Cotxet Duo Quick SE2 Muuvo
Color
Quantitat
Entrega 15-30 dies

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Cotxet Duo Quick SE2 Muuvo

Tota la tecnologia de Muuvo amb acabats exclusius, detalls a mà i un cabàs superventilat. Quick SE2 és un carro evolutiu ple d'accessoris incomparable. Descobreix un nou estil de vida amb el carro Muuvo Quick SE2. Un carro funcional, elegant, modern i pràctic que us acompanyarà al costat del vostre nadó. Aquest cotxet ofereix tot el que necessites gràcies als seus accessoris inclosos ia les seves innovacions. Exploreu el món amb el carro Muuvo Quick SE2.

Xassís:

El xassís de Muuvo Quick SE2 està fabricat en alumini reforçat, fet que el converteix en un xassís ultralleuger però molt resistent. Homologat de 0 a 22 kg i amb una cistella de 3kg, Muuvo està llest per a tot. A més, el seu acabat raspallat el fa destacar juntament amb les combinacions cromades i daurades de cada model. Rodes de gel de 20,2 cm i 29,3 cm: La comoditat durant les passejades està garantida amb les rodes de gel i els rodaments Easy-Roll. La mateixa comoditat que una roda inflable, però sense punxades! A més, el nou sistema de bloqueig davanter és més fàcil que mai. Les rodes grans i l'eix elevat el fan perfecte per a tot tipus de terrenys.

Cistella:

La cistella de Muuvo Quick SE2 ve tancada i encara és més espaiosa i accessible des de qualsevol posició, i si encara necessites més espai pots aixecar la solapa davantera. Manillar telescòpic: Ajusta la teva alçada i passeja còmodament. Plegat ultracompacte: Quick SE2 es plega amb un moviment amb la cadira instal·lada en les dues direccions, i pots portar la teva cistella amb una còmoda nansa a l'espatlla. A més, cap en maleters petits per acompanyar-te en tots els viatges.

Cabàs:

Apte des de +0m fins a 9 kg. Doble altura: El cabàs Muuvo pot ser instal·lat a doble altura, per arribar a tots els membres de la família. 3D Airflow: L'innovador sistema de ventilació de tres punts proporcionarà ventilació fins i tot els dies més calorosos. UPF +50 i impermeable: Muuvo inclou bombolla de pluja per al teu cabàs, però el seu teixit també és impermeable! A més, té protecció solar UPF+ 50 Memory Foam: El matalàs del cabàs és d'escuma viscoelàstica supercòmoda que s'ajusta perfectament al teu petit a les primeres etapes del seu desenvolupament. Botons Memory: Instal·la i desinstal·la el matalàs amb facilitat amb els botons Memory. Mosquitera Pocket: La mosquitera està oculta a la capota. Només l'has d'estendre i ajustar! Sunshade : Mouvo Quick SE2 inclou una visera protector solar UPF +50 ajustable a la capota. 4,5 kg

Cadira:

La nova cadira Muuvo Quick SE2 està plena de sorpreses. Amb un teixit superestructurat deluxe amb protecció solar i impermeable, ofereix característiques incomparables. Apte des de +0m fins a 22 kg. Capota Evolutiva Up to You: La capota evolutiva Muuvo s'activa amb un senzill moviment des del panell del darrere de PV perforat, fent que la cadira creixi amb el teu petit. Arnès magnètic: No més problemes per asseure el teu nadó: amb l'arnès magnètic, és més fàcil que mai amb una sola mà. Reposapeus en ecopell: El seu reposapeus en ecopell és perfecte per evitar fregaments de les sabates i per a la neteja, allargant la vida del teu carret Muuvo. Respatller PV termostàtic i ventilat: super resistent i anticondensació.

Inclou:

Els carrets Muuvo inclouen Xassís amb cistell i rodes Adaptadors doble altura per al cabàs Capazo amb matalàs Memory Foam i mosquitera integrada Seient complet amb barra davantera
Sac per a cadira amb matalàs desmuntable i reversible Bombolla per a cadira i cabàs Mosquitera Sunshade protector solar per a cabàs Bossa deluxe amb cintes regulables per penjar.

Mesures i pes

Xassís Pes: 7,25 kg
Xassís Plegat: 58 x 59 x 33 cm
Cabàs mides externes: 87 x 44 cm
Cabàs mides internes: 79,5 x 35 cm
Seient: 4,2 kg.
Seient mides: Respatller 50 cm Ample 33 Reclinat 90 cm
Manillar alçada: 96-105 cm
Pes amb cabàs: 11,25 kg
Pes amb cadira: 11,45 kg

003415
0 Article