Nest From
search
  • Nest From
  • Nest From
  • Nest From
  • Nest From
  • Nest From
  • Nest From
  • Nest From

Nest From

169,00 €
Impostos inclosos

Catifa Activitats - Gimnas - Niu Nest From

Color
Quantitat
Darreres unitats en inventari

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

El bressol Nest ha estat dissenyada per oferir-li tot el confort i descans que el seu nadó necessita durant els primers mesos.
El centre d'activitats Gym inclou peces de diferents textures i colors, fabricades en fusta, silicona i cotó teixit a ganxet per estimular els sentits del teu nadó a partir dels dos mesos.
El tapet proporciona al seu nadó la màxima comoditat durant el temps de joc. Ideal per fer servir amb el centre d'activitats GYM.

Niu: de 0 a 6/8 mesos
Gym & Mat: de 2/3 mesos

Té dues posicions per ajustar-se a la mida del teu nadó, creant un espai còmode i acollidor. Amb una funda que és fàcil de treure i rentar, es pot utilitzar per ambdós costats i incorpora un pitet de cotó impermeable extraïble per facilitar la neteja diària.

El centre d'activitats Gym inclou peces de diferents textures i colors, fabricades en fusta, silicona i cotó teixit a ganxet per estimular els sentits del teu nadó a partir dels dos mesos. L'estructura, realitzada en fusta amb acabats d'alta qualitat, es pot plegar i guardar fàcilment. Es pot combinar amb el matalàs d'activitats Playmat i el bressol Nest per brindar més comoditat al teu bebè. S'inclou una bossa de transport.

Un tapet d'activitat amb una base encoixinada impermeable extraïble per facilitar el rentat. Gràcies a la seva base suau i a el teixit 100% cotó, suau i agradable a el tacte, proporciona al teu nadó la màxima comoditat durant el temps de joc. Ideal per fer servir amb el centre d'activitats GYM.

002553
1 Article