Cadira Passeig Orfeo TPE Cybex
search
  • Cadira Passeig Orfeo TPE Cybex

Cadira Passeig Orfeo TPE Cybex

309,95 €
Impostos inclosos
Cadira Passeig Orfeo TPE Cybex
Color
Quantitat
Entrega 15-30 dies

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Cadira Passeig Orfeo TPE Cybex

El model Orfeo combina la practicitat d´una cadira de passeig compacta amb el confort d´un cotxet urbà. És compatible com a equipatge de mà per viatjar fàcilment des del naixement.
Especificacions:
Rang d´edat: Des del naixement fins a aprox. 4 anys Pes del nen: Màx. 22 kg
Comoditat en mida compacte
Comparteix el món amb el teu ésser més estimat. La cadira de passeig Orfeu, ideal des del naixement, es plega fins a una mida compatible com a equipatge de mà per viatjar fàcilment amb tren i amb avió.

Es reclina fins a una posició horitzontal ergonòmica per fer la migdiada en moviment i incorpora un arnès amb sistema “One Pull” que permet assegurar el nen en qüestió de segons només estirar-lo. A més, el sistema travel system us permet passar del cotxe al passeig fàcilment. Tant en embarcar en un avió com passejant per la ciutat o explorant nous llocs, l'Orfeu permet a la teva família gaudir dels viatges més memorables.

Instruccions de cura:
Fundes de roba rentables a màquina a 30 °C
Compatible amb:
Cadires de cotxe portabebès CYBEX Adaptador per portabebès Orfeu Bombolla de pluja Orfeu Sac cobreixpeus Gold Snogga 2 Folre de seient d'estiu Newborn Nest Orfeu/Beezy/Bossa de viatge línia Eezy S Orfeu/Barra recolzabraços Libelle

 

003675