• Nou
Armilla flotador 1-3 anys Bimbidreams
search
  • Armilla flotador 1-3 anys Bimbidreams
  • Armilla flotador 1-3 anys Bimbidreams

Armilla flotador 1-3 anys Bimbidreams

29,80 €
Impostos inclosos
Armilla flotador 1-3 anys Bimbidreams
Color
Quantitat
Entrega 15-30 dies

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Armilla flotador 1-3 anys Bimbidreams

Descobreix la tranquil·litat de veure el teu fill gaudir de l'aigua amb total seguretat gràcies a l'armilla de flotació de Bimbidreams. Dissenyat amb els més alts estàndards de qualitat i comoditat, aquesta armilla garanteix la màxima protecció durant les aventures aquàtiques.
Talla única: 1-3 anys

- La seguretat és el primer: La Armilla de Flotació compleix totes les normatives de seguretat, proporcionant una flotabilitat fiable per a nens de totes les edats.

- Comoditat sense compromisos: Amb un disseny ergonòmic i materials suaus al tacte, aquesta armilla assegura la màxima comoditat, permetent que el teu petit es mogui amb llibertat mentre aprèn a nedar.

- Estil i diversió: Disponible en una varietat de colors i dissenys encantadors, la Armilla de Flotació no només ofereix seguretat, sinó que també afegeix un toc d'estil a les experiències aquàtiques del teu fill.

- Ajust perfecte: Amb corretges ajustables i sivelles segures, l'armilla s'adapta perfectament al cos del teu fill, garantint un ajustament segur i sense restriccions de mobilitat.

- Durabilitat: Fabricat amb materials resistents i duradors, la Armilla de Flotació Bimbidreams està dissenyada per resistir el desgast diari i acompanyar el teu petit en els seus moments aquàtics.

003719
0 Articles