Tapissat Bliss 3D Jersey BabyBjorn
search
  • Tapissat Bliss 3D Jersey BabyBjorn

Tapissat Bliss 3D Jersey BabyBjorn

85,00 €
Impostos inclosos

Tapissat Bliss 3D Jersey BabyBjorn

Color
Quantitat
Entrega 15-30 dies

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Tapissat Bliss 3D Jersey BabyBjorn

CARACTERÍSTIQUES
Dóna-li un nou aspecte a la teva hamaca! Amb un seient de roba addicional pots renovar fàcilment la teva hamaca nova o de segona mà amb diferents colors i materials. També resulta pràctic en un atrafegat dia entre setmana quan no has tingut temps de fer la bugada. El seient de roba està disponible en materials 3D Jersey suau i flexible, un modern disseny de cotó encoixinat, però també en un ventilat i fresc mesh. Pots intercanviar el seient de roba de la teva hamaca de forma fàcil i ràpida, i es pot rentar a màquina. La tela té el certificat OEKO-TEX, cosa que significa que no conté productes químics perillosos, i és totalment inofensiva al contacte amb la boca del nadó. El seient de roba serveix tant per a la Hamaca Bliss de BABYBJÖRN (armazón gris) com per a la Hamaca Balance Soft de BABYBJÖRN (armazón negre).

Varia l'aspecte
Renova l'aspecte de la teva hamaca nova o de segona mà amb seient de roba addicional en un nou color o material. Tria entre diferents colors, en 3D Jersey, en tou cotó o airejat mesh.

Pràctic en el dia a dia
Pots canviar el seient de roba de la teva hamaca de forma fàcil i ràpida. Amb el seient de roba addicional, el teu fill pot fer servir l'hamaca com de costum mentre rentes l'altre seient.

MATERIAL & RENTAT
Material
El seient de roba per a la Hamaca Bliss està disponible en tres materials diferents: tela encoixinada (100% cotó), 3D Jersey (80% polièster, 16% cotó i 4% elastà, seient: 100% cotó) i fresc mesh (100% polièster).

Consells de rentat
Rentar a màquina a 40 °C. Rentar per separat. Es recomana utilitzar un detergent ecològic i suau sense blanquejador. No utilitzeu assecadora.

Testat i segur
Tots els materials compleixen els requisits del STANDARD 100, classe 1 de OEKO-TEX de productes per a nadons. Això vol dir que són suaus per a la pell del nadó i segurs si es porten a la boca.

001886