Tumbona Bliss 3D Jersey BabyBjorn
search
  • Tumbona Bliss 3D Jersey BabyBjorn

Tumbona Bliss 3D Jersey BabyBjorn

230,00 €
Impostos inclosos

Tumbona Bliss 3D Jersey BabyBjorn

Color
Quantitat
Entrega 24-48 hores

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Tumbona Bliss 3D Jersey BabyBjorn

Què té especial l'Hamaca Bliss?

L'Hamaca Bliss és lleugera i pràctica, té un bastidor gris i un seient de teixit de cotó encoixinat, jersei 3D supersuau i malla ventilada.

Per què hauria de comprar una hamaca?

Les lleugeres hamaques són fàcils de traslladar d'una habitació a una altra i de transportar fora de casa. Són un lloc acollidor perquè el nadó jugui a prop teu, mentre tens les mans lliures per un moment. El balanceig natural de l'hamaca sol tenir un efecte reconfortant en els bebès molt petits. A mesura que el nadó creix i aprèn a controlar el balanceig, l'hamaca és encara més divertida i estimula a més el seu equilibri i motricitat.

Es fàcil de transportar?

Sí, la Hamaca Bliss és lleugera i es plega fàcilment. Pots traslladar-la per la casa o portar-la amb tu quan vagis a sopar a casa d'amics (en posició plegada, l'hamaca cap perfectament a la cistella sota el cotxet).

Durant quant de temps puc fer servir la Hamaca Bliss?

La Hamaca Bliss es pot fer servir des del naixement del nadó fins a l'edat de 2 anys. En els primers mesos, fins que el nadó intenti seure per si mateix, pots fer-la servir com una hamaca per a nadó. En aquest moment, pots capgirar la tela per fer servir l'hamaca com un còmode seient infantil.

001883
3 Articles