Sac Cabas 2 en 1 I love Vichy Walking Mum
search
  • Sac Cabas 2 en 1 I love Vichy Walking Mum
  • Sac Cabas 2 en 1 I love Vichy Walking Mum

Sac Cabas 2 en 1 I love Vichy Walking Mum

71,90 €
Impostos inclosos
Sac Cabas 2 en 1 I love Vichy WalkingMum
Color
Quantitat
Darreres unitats en inventari

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Sac Cabas 2 en 1 I love Vichy WalkingMum

Funda amb sac I love vichy negre ideal per a cucut i portabebè. Disposa de diverses obertures ( traus) i ajustaments per adaptar-la a la majoria dels Portabebés. Amb aquest sac el teu bebè estarà sempre calentet i còmode durant els mesos freds de tardor i hivern. Pots moure'l del carro al bressol sense incomodar-lo ni pertorbar els seus somnis dolços. Gran qualitat i molt estil. Fabricat amb materials resistents i de fàcil neteja a mà oa màquina a 30 °C. Sac Cuco I Love Vichy 2 En 1 Negre Hivern Walking Mom

Walking Mum protegeix el teu nadó utilitzant els millors teixits, lliures de colorants azoics i substàncies nocives per a la salut. La nostra col·lecció Walking Mum guarda tota la qualitat de la marca Pasito a Pasito però amb un particular segell d'estil urbà i modern que no passa desapercebut, per vestir diferent les passejades amb el nadó. Els accessoris d'aquesta línia són més sport i pràctics, especialment pensats en mares i pares moderns que aprecien els dissenys més actuals i en tendència sense deixar de banda la qualitat i la funcionalitat dels complements que fan més còmodes totes les passejades amb nadons.

Mides: 40 x 80 cm.

Composició Sac Cuco I Love Vichy 2 En 1 Negre Hivern Walking Mom
100% COTÓ

Cures
Rentar a màquina màx. 30°C. No fer servir lleixiu. Igualment, no planxar. No netegeu en sec. A més no es pot fer servir assecadora.

002679
1 Article