Harmony BabyBjorn
search
  • Harmony BabyBjorn

Harmony BabyBjorn

245,00 €
Impostos inclosos
Motxilla Harmony BabyBjorn
Color
Quantitat
Darreres unitats en inventari

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Motxilla Harmony BabyBjorn

Motxilla Porta Nadó Harmony en teixit 3D i jersei 3D La malla 3D en 100% polièster és un teixit molt suau, resistent i flexible que abraça el teu nadó. Atès que és un material tècnicament avançat que transpira, és fresc i còmode per a la persona que porta el nadó. També s'asseca ràpidament després del rentat. La malla luxosa 3D d'alta qualitat contribueix a que la motxilla conservi la seva forma, fins i tot després de nombrosos rentats.

El jersei 3D en 80% polièster, 16% cotó i 4% elastà és un teixit elàstic molt suau i llis en tres capes que garanteixen una transpirabilitat òptima. Teixits únics desenvolupats per BABYBJÖRN Atès que els teixits són una part fonamental dels nostres productes tèxtils, els fabriquem majoritàriament nosaltres mateixos. Això ens permet garantir una qualitat elevada i constant, i assegurar-nos que els teixits ofereixin les característiques úniques que exigim. Norma OEKO-TEX 100, classe 1, de productes per a nadons

Tots els teixits que entren en contacte amb la pell del nadó compleixen els requisits de la norma OEKO-TEX 100, classe 1, de productes per a nadons. Això vol dir que són adequats per a la pell del teu nadó i segurs al contacte amb la boca.

A més, no cal rentar la motxilla abans de fer-la servir per primera vegada. Instruccions de rentat La Motxilla Porta Nadó Harmony es renta a màquina a 40 C. Rentar-la per separat i no fer servir assecadora. Per al rentat, utilitzeu un detergent suau, amb certificació mediambiental i que no contingui lleixiu. Seguir atentament les instruccions de dosificació. No utilitzar suavitzant perquè pot afectar la qualitat i la funcionalitat del teixit.

002526
1 Articles