Coixi Niu Onna
search
  • Coixi Niu Onna
  • Coixi Niu Onna
  • Coixi Niu Onna

Coixi Niu Onna

79,95 €
Impostos inclosos
Coixi Niu Onna
Color
Quantitat
Darreres unitats en inventari

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Coixi Niu Onna

Niu és un accessori que està dissenyat imitant l'úter matern per aconseguir més sensació de confort del teu nadó en aquest nou espai. Aquest Niu per a nadó és totalment multifuncional ja que també el pots utilitzar com: Niu per als primers 6 mesos del teu nadó, Coixí anti-bolcada, Protector de bressol, collit, Coixí per a lactància, canviador o Reductor de bressol. Així tens moltes alternatives en un sol accessori perquè sabem quant aprecies cada moment al costat del teu bebè.

També és perfecte per protegir el teu nadó, ja sigui al seu bressol, al vostre llit oa terra. Posseeix nanses laterals perquè el puguis transportar còmodament ja sigui als teus viatges o dins de la casa.

Inclou: Coixí lateral, coixí reductor, base impermeable i arc de jocs. El coixí lateral està cobert tot l'interior de cotó de ris perquè el nadó estigui sempre envoltat de materials súper suaus en cas de contacte. Així mateix, hem millorat el farciment del dit coixí lateral  per brindar-te sempre el millor. Pes de 1,2 Kg. Dimensions: 57 x 92 x 51 cm.

El disseny d'aquest Niu permet que no només el facis servir per al teu bebè de 0 a 6 mesos sinó que el pots utilitzar per a més temps en la mesura que el teu petit creix gràcies a la seva obertura inferior.

És desmuntable en totes les peces, permeten rentar-les fàcilment per conservar-les netes sempre. Així mateix, com que la base del Niu és impermeable i està folrada d'un material molt suau de ris, funciona perfectament com a canviador.

A Onna desenvolupem productes de puericultura que tenen personalitat, que encaixen amb la maternitat/paternitat real, la que tots els mares i pares vivim cada dia, que s'adapten a la nostra manera d'entendre la vida i el disseny i que ens fan la vida més fàcil, pràctica i, especialment, més amena i plaent.

003375
2 Articles