COYA Matt Black Cybex
search
  • COYA Matt Black Cybex
  • COYA Matt Black Cybex
  • COYA Matt Black Cybex
  • COYA Matt Black Cybex
  • COYA Matt Black Cybex

COYA Matt Black Cybex

499,95 €
Impostos inclosos
Cadira Passeig COYA Matt Black Cybex
Color
Quantitat
Entrega 15-30 dies

  Pagament segur

A través de la nostra plataforma de pagament

  Enviaments (Enviament només a la Península)

Consulta les condicions del servei

  Devolucions i Anulacions

Consulta aquí les condicions

Coya

Cadira de passeig de viatge ultracompacta i luxosa des de la sortida fins a la destinació. El model Coya es plega en qüestió de segons fins a una mida compatible amb l'equipatge de mà per permetre't viatjar sense esforç.

Compatible amb l´equipatge de mà

Una experiència de viatge més luxosa. Aquesta cadira de passeig ultracompacta es plega en segons i cap fàcilment al compartiment d'equipatges, perquè puguis relaxar-te i gaudir del vol.

Reclinat ergonòmic i reposacames integrat

Confort òptim per al teu nadó. Amb una sola mà pots reclinar fàcilment el respatller fins a una posició horitzontal ergonòmica. Combinat amb el reposacames ajustable integrat, el teu fill podrà anar còmodament estirat des del primer dia.

Arnès amb sistema “One Pull”

L'exclusiu arnès amb sistema d'una tirada de CYBEX et permet cordar i descordar el teu petit en qüestió de segons amb una sola mà. Ajustar-lo sempre serà fàcil i còmode a mesura que creixi.

Amb sistema travel system

El company ideal pels teus trajectes urbans des del primer dia. Les guardonades cadires de cotxe portabebès CYBEX et permeten passar del cotxe al cotxet fàcilment sense despertar el teu nen des del naixement fins que sigui un nen petit.

Informació del producte

Especificacions:

Rang d´edat: Des del naixement fins a aprox. 4 anys Pes del nen: Màx. 22 kg

Cadira de passeig ultracompacta

El model Coya, creat per a pares amants de la moda, és la nostra primera cadira de passeig ultracompacta a combinar un disseny icònic amb una funcionalitat de primera classe. Es plega en segons, és lleugera i presenta un disseny compatible com a equipatge de mà, així que es convertirà en la teva companya de viatge ideal.

El teu fill gaudirà de la major comoditat des del naixement gràcies al respatller reclinable en posició horitzontal ergonòmica, el reposacames integrat i un cenyit arnès amb sistema “One-Pull” que s'ajusta d'una sola tirada. A més, el sistema travel system us permet passar del cotxe al passeig fàcilment. Coya: una cadira de passeig de viatge que causarà sensació.

Instruccions de neteja:

Fundes de roba rentables a màquina a 30 °C

003379